фирми продукти
представяме
работа
 

Тимекс Груп

Тимекс Груп

адрес: София 1303, ул. "Овчо поле" 144
уебсайт: https://www.timexsys.com
телефон: 0884 374 291, 0884 374 192, 0884 374 193

Фирма "Тимекс Груп" предлага пълна гама от системи за сигурност, съчетани в оптимални решения, проектирани съобразно специфичните потребности, изискванията и финансовите възможности на всеки клиент.
Екипът на фирма "Тимекс Груп" има дългогодишен опит в изграждането и поддръжката на високотехнологични системи за сигурност като предлага богат асортимент от услуги съгласно най-новите тенденции и стандарти на пазара в тази област. Основен приоритет в политиката на фирмата е осигуряване сигурността и защитата на клиентите, залагайки на иновациите и креативното мислене.

Дейността на фирмата е структурирана в две основни направления:
Проектиране, доставка, изграждане, узаконяване и поддръжка на системи за пожарна безопасност.
Проектиране, доставка, изграждане, узаконяване и поддръжка на системи за техническа охрана.

Ние предлагаме:
- Оптимално решение винаги в интерес на клиента, след проучване на всички ценови предложения.
Освен потенциален изпълнител на всеки обект, "Тимекс Груп" е и обективен консултант. Информираният избор на клиента е гарантиран от въведената модерна система на обслужване.

- Безплатно обучение на персонала на клиента за работа с изградените системи и техника.
Успешното обучение е предпоставка за 100% използване на функционалните възможности на всяка система. Това е една от формулите, с която "Тимекс Груп" оправдава инвестицията на клиента.

- Софтуер за лесно ползване на системите.
Предлаганият софтуерен продукт е съвременно решение, което създава комфорт при ползването на системите. Така качеството на услугите се допълва от постоянна грижа за удобството на клиента.

- Бърза реакция на всеки сигнал, независимо от важността му.
Гаранционното и извънгаранционно обслужване за клиенти на фирмата на територията на Република България се изпълнява 24 часа в денонощието.

- Система за контрол на всеки етап от изграждането на обекта.
Въведената система включва постоянен контрол за евентуално допуснати неточности или проблеми, надзор и санкции върху персонала на всеки етап от изграждане на обекта – проектиране, полагане на кабелната инсталация, монтаж, схемна реализация, пускане в експлоатация, обучение.

- Компютърна информационна система.
За всеки свой обект "Тимекс груп" поддържа електронна база данни, пълна документация на всяко схемно решение, техническа документация за всяка система.

Успешно изградените обекти, дългогодишният професионален опит и екипът от висококвалифицирани специалисти е гаранция за качеството и надеждността на нашата работа. Фирмата гарантира лоялност, качество, отговорност и сътрудничество в работата си със своите клиенти, което я прави конкурентно способен и много желан партньор на пазара.


ключови думи

охранителни системи, системи за сигурност, електрическо оборудване, система за сигурност, охранителна система, видеонаблюдение, пожарна безопасност, техническа охрана, известяване при пожар, пожароизвестяване, пожароизвестителна система, електроинсталации, електроинсталация, системи за охрана, охранителна техника, електрическа инсталация, електрически инсталации, сигурност и охрана, система за охрана, електрооборудване

посещения: 4776

представяме
Пожарна безопасност - Тимекс Груп


продукти
Пожарогасители

Пожарогасители

Тимекс Груп

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg