фирми продукти
представяме
работа
 

Темос ООД

Темос ООД

адрес: София, бул. "Черни връх" №119
телефон: 02/ 868 10 15
факс: 02/ 862 44 05

Фирмата развива инженерингова дейност в областта на топлопроводи, абонатни станции, отоплителни инсталации и системи за икономия на топлинна енергия.
Фирма Темос е регистрирана през 1994 г. Основна дейност на фирмата е инженеринг в областта на топлопроводи, абонатни станции, отоплителни инсталации, системи за икономия на топлинна енергия, както и проектиране, доставка, монтаж и поддържане на тези системи.

Основното ядро на фирмата са водещи проектанти, работили в НИПИ Енергопроект отдел "Топлофиикация и газификация".

Партньори на фирмата, от които доставяме предварително изолираните тръби, са Logstor Alstom Дания, гарантиращи минимум 30-годишна безаварийна експлоатация, и Бруната България, от която доставяме абонатните станции. Тях окомплектоваме с пластинчати подгреватели, които внасяме от Германия, регулатори на топлина Сименс и Данфос, както и помпи Вило.

Фирмата разполага с офис сграда на два етажа и отделно голямо дворно място, което се използва за складова база.

От създаването си до момента фирмата е проектирала и изградила стотици обекти: захранващи топлопроводи и абонатни станции на жилищни и стопански сгради като някои от тях са: БЦ бул. "Ал. Стамболийски" №55, музей "Квадрат 500", Научно-образователен център Музейко, както и по ежегодните програми за реконструкция и модернизация на топлопреносните мрежи на Топлофикация София.

От 2017 г. участваме в Консорциум по изпълнение на обекти, финансирани по Европейски програми за енергийна ефективност на многофамилни сгради като в момента санираме жилищен блок в комплекс Сарая в град Сопот.

Участваме и в проектиране, авторски надзор и СМР на Професионална гимназия по ядрена техника "Игор Курчатов" гр. Козлодуй и ПТГ "Никола Вапцаров" гр. Враца по Оперативна програма "Региони в растеж" - Подкрепа за професионалните училища в България.


ключови думи

топлопреносни мрежи, изолирани тръби, абонатни станции, абонатна станция, котли, топлоцентрали, елементи, слънчеви колектори, топлопроводи, отоплителни инсталации, топлоенергия, газови инсталации, газификация

посещения: 14734

продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg