фирми продукти
представяме
работа
 

Спасов строй

Спасов строй

адрес: Самоков
уебсайт: https://spasovstroy.com
телефон: 0896 859 701, 0878 868 831

Спасов строй изпълнява: ремонт на покриви; дървени и метални конструкции; хидроизолация на покриви, фундаменти, влажни помещения, външна хидроизолация; тенекеджийски и алпинистки услуги.
За да е траен резултатът от ремонта на Вашия плосък или скатен покрив, е необходимо влагането на качествени материали, както и ремонтните дейности да бъдат извършени от опитни специалисти в тази област.

Фирма "Спасов строй" е с дългогодишен опит в сферата на покривните ремонти и изпълнява широк спектър от услуги, които включват:

- разкриване на покрив;
- почистване;
- нареждане на керемиди;
- наковаване на летви;
- полагане на мушама;
- измазване на капаци;
- изграждане на нова конструкция;
- демонтаж на съществуваща конструкция.

Дейността на фирмата обхваща и изпълнение на дървени и метални конструкции, пренареждане на керемиди на Tondach, хидроизолации, обшивки около комини и водосточни тръби.

"Спасов строй" извършва и тенекеджийски услуги, поставяне на безшевни улуци, изпълнение на покриви с битумни керемиди или медни покриви, алпинистки услуги.

Независимо дали Вашият покрив се нуждае от основен, козметичен или авариен ремонт, специалистите от фирма "Спасов строй" ще се погрижат за отстраняването на проблема и привеждането на покривната конструкция в отлично състояние.
Спасов строй - ремонт на скатни покриви


Спасов строй - ремонт на покрив


Спасов строй - ремонт на плосък покрив


Спасов строй - ремонт на покриви


Спасов строй - покривни ремонти


ключови думи

покриви, ремонт на покрив, покривни ремонти, ремонт на покриви, изолация на покрив, покривна хидроизолация, хидроизолация на покриви, хидроизолации, керемидени покриви, покривни конструкции, разкриване на покрив, нареждане на керемиди, изграждане на покрив, демонтаж на покрив, тенекеджийски услуги, поставяне на улуци, алпинистки услуги, алпинисти, дървени конструкции, метални конструкции

посещения: 2269

продукти
Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Спасов строй

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg