фирми продукти
представяме
работа
 

Ралчев ЕООД

Ралчев ЕООД

адрес: Пловдив 4004, бул. "Македония" №68, П.К. 99
телефон: 032/ 673 070, 0878 333 130, 0887 571 002
факс: 032/ 672 737
лице за контакт: Николай Ралчев

Комуникационно строителство - проектиране, строителство, ремонт на кабелни и тръбни комуникационни системи - телекомуникации и ВиК. Хоризонтално сондиране със затръбяване под пътища, жп линии и канали
Фирма РАЛЧЕВ ЕООД е регистрирана и започва дейността си през 1997 г., като основно изпълнява обекти в областта на телекомуникациите, а именно: проучване, проектиране, строителство, реконструкции, ремонт и поддръжка на селищни, междуселищни и ведомствени кабелни линии (мрежи) и съоръжения, в т.ч. видеонаблюдение и пожароизвестяване. Произвежда бетонови шахти за оптични кабели и реперни стълбчета за маркиране на кабелни трасета извън населените места.
От 2005 г. разширява дейността си със строителство на външни водопроводи и канализационни отклонения.
Като подизпълнител фирмата се включва в изграждането на обекти и в други области като електро и газоснабдяване, където главно извършва изкопните работи, разкъртване и възстановяване на настилки и полагане на съответните кабели или тръбопроводи. Изпълнява и хоризонтално сондиране под пътища, жп линии и канали с дължина до 55 м и диаметър на затръбяване 315 мм.
Като съпътстващи основната дейност са услугите с транспорт и механизация за изкопни работи; хидравлични чукове; компресор, оборудван с къртачи; моторни трамбовки; фугорезачки и други.
Фирмата разполага със собствена складова база и работилница в южна индустриална зона на гр. Пловдив.
Висококвалифицираният състав, с помощта на наличните транспорт, механизация и оборудване, осъществяват гъвкава организация и компетентно изпълнение на всички обекти. До момента са изпълнени и въведени в експлоатация над 100 различни по големина обекти както в Пловдивски регион, така и почти в цялата страна.
Благодарение на експедитивността, качеството на изпълнените ангажименти и коректността във взаимоотношенията с клиентите, фирмата стои на едно добро място в бранша.
комуникационно строителство


комуникационно строителство


комуникационно строителство


комуникационно строителство


ключови думи

телекомуникации, подземни кабели, въздушни кабели, кабелни линии, водопроводи, канализации, хоризонтално сондиране, изкопни работи, разкъртване на настилки, кабелни шахти, реперни стълбчета, каналокопатели, прокарване на тръби, хидравличен чук

посещения: 13344

продукти
Изкопни работи

Изкопни работи

Ралчев ЕООД
Изкопни работи

Изкопни работи

Ралчев ЕООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg