фирми продукти
представяме
работа
 

П и М Консултинг АД

П и М Консултинг АД

адрес: София 1434, кв. Симеоново, ул. "Босилек" №55А
Магазин София, бул. "Тодор Каблешков" №61
Пловдив, ул. "Пещерско шосе" №21
Бургас, тел: 0898 638 280
уебсайт: https://www.pimgroup.eu
телефон: 02/ 961 40 45, 02/ 961 41 85, 032/ 641 089
факс: 02/ 961 40 05, 032/ 641 089

Отопление, климатизация, водоснабдяване и канализация. П и М Консултинг е представител и дистрибутор на водещи европейски фирми-производители на помпи и помпено оборудване.
П и М Консултинг АД, ПИМ Д. Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест работят повече от двадесет години в областта на отоплението, климатизацията, водоснабдяването и канализацията като представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми производители на помпи и помпено оборудване - Грундфос, Хома, ISOPlus, ДАБ, Емануел Казис, ZDS, Стаа, Ночи, Айрън пъмп, Данфос, Т.И.С., Фрезе арматур, те извършват инженеринг, проектиране, СМР, монтаж и шеф-монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на отоплителни, водоснабдителни и пречиствателни инсталации.

В трите фирми работи висококвалифициран инженерно-технически персонал, който преминава ежегодно обучение във фирмите производителки за запознаване с новостите в производствените им програми и усъвършенстване на техническите познания и умения. През последните години П и М Консултинг, ПИМ Д. Иванова и ПИМ Стройинвест многократно печелят търгове, финансирани от световни и български институции.

Фирмите са добре познати в бранша, с централен офис в София и регионални офиси в Пловдив, Видин и Бургас. Техническата база и оборудване, включително и стенд за изпитване и настройка на различни типове помпи, съответстват на съвременните технически изисквания. Като гаранционен и извънгаранционен сервиз фирмата поддържа на склад голяма част от консумативите и бързо износващите се резервни части. Шестимата сервизни инженери в София и страната разполагат с всички необходими инструменти и уреди за монтаж, настройка и ремонт на помпите и помпените системи. Цената на успеха е дългогодишната ни неуморна работа за трупане на знания и опит, за създаване на собствен стил и добър имидж, на непрекъснато доказване и усъвършенствуване, на добрата ни инвестиционна политика, на спечеленото доверие.

Девиз: "Свят на доверието".

Структурата и организацията на трите фирми, както и наличието на склад на помпи и системи, високият професионализъм и мотивираност на работещите дават възможност за бърза и професионална реакция при решаване на инженерингови, монтажни, сервизни и други проблеми на клиентите.

Професионализъм, коректност, прецизност, лоялност към партньорите правят П и М Консултинг АД, ПИМ Д. Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест предпочитани партньори.


ключови думи

пим консултинг, pim consulting, сондажни помпи, потопяеми помпи, арматура, системи за контрол, помпи, хидрофори, системи за напояване, климатична техника, поливни системи, артезиански помпи, хидросистеми, дозиращи помпи, кондензи, блок помпи, помпи за дренажи, хоризонтални помпи, циркулационни помпи, бутални помпи

посещения: 24564

продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg