фирми продукти
представяме
работа
 

Пуцер БГ ООД

Пуцер БГ ООД

адрес: София, ул. "Неделчо Бончев" №10
уебсайт: https://puzerbg.com
телефон: 02/ 859 72 25, 0889 099 482, 0885 308 907

Пуцер БГ ООД е с предмет на дейност проектиране, доставка, вграждане, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на централни вакуумни прахопочистващи системи - прахосмукачки.
Дружеството е основано в началото на 2005 година. То е официален представител за България на финландската фирма PK-Teckno.

Централните вакуумни системи за почистване на прах и прахообразни отпадъци PUZER се използват широко в над 20 страни по света. С тях са оборудвани: хотели; офисни, жилищни и многофункционални сгради; кина; театри; детски учреждения; други обществени и индустриални сгради и производствени процеси – общо повече от 2 000 системи за професионално използване.

Вграденитe централни вакуумни почистващи системи осигуряват максимален почистващ ефект, тъй като изхвърлят засмукания и пречистен въздух навън от почистваните помещения заедно с неуловимите от филтрите на традиционните мобилни битови и индустриални прахосмукачки микропрах, вируси, бактерии, миризми и алергени. Освен това лекотата, с която се ползват, позволява да се почистват и местата в помещенията, които обикновено много рядко се почистват с прахосмукачка – вентилационни канали и решетки, тавани, корнизи, картини, апаратура, машини и съоръжения.

Почистващите системи PUZER осигуряват висока производителност на труда по почистването, тъй като отпада необходимостта от преместване и превключване на мобилния апарат и от честото изпразване на контейнера със събрания прах. Използването на циклон при отделянето на праха, осигурява постоянно висока мощност на засмукване, независимо от количеството на събраните в контейнера отпадъци. Този начин на почистване на праха е единствено възможния в някои индустриални обекти.

Вграденитe централни вакуумни почистващи системи реализират нова технология на почистването. Тяхното вграждане и използване е с голям екологичен ефект и икономически изгодно. Те са съществена характеристика на всеки отговарящ на съвременните изисквания обект.

Техническите характеристики на домашните централни прахосмукачки за вграждане са на световно равнище и са с най-добро съотношение качество - цена. Повече от 150 000 отделни къщи и апартаменти са оборудвани с домашни прахосмукачки.

Екологичните технологии, които правят средата на работа и живот по-здравословна и безопасна, са главното поле за научно-технически разработки и производство на централните вакуумни почистващи системи PUZER.
прахопочистващи системи


прахопочистващи системи


прахопочистващи системи


прахопочистващи системи


прахопочистващи системи


ключови думи

прахопочистваща система, прахопочистващи системи, прахосмукачки, прахосмукачка, вакуумни системи, вакуумна система, почистване на прах, почистващи системи, почистваща система, системи за почистване, система за почистване, системи за прахопочистване, система за прахопочистване, puzer, пуцер, инсталации за почистване, инсталация за почистване, инсталации за прахопочистване, инсталация за прахопочистване, почистващи инсталации

посещения: 4492

продукти
Централен агрегат

Централен агрегат

Пуцер БГ ООД
Клапан-розетка

Клапан-розетка

Пуцер БГ ООД
Маркуч

Маркуч

Пуцер БГ ООД
Изходяща клапа

Изходяща клапа

Пуцер БГ ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg