фирми продукти
представяме
работа
 

Нолина ЕООД

Нолина ЕООД

адрес: София, бул. "Асен Йорданов" №9, тел. 02/ 841 10 65
Стара Загора, кв. Индустриален, ул. "Воевода Стойно Черногорски" №52, тел. 042/ 640 949, факс: 042/ 602 450
Варна, бул. "Ян Хунияди" №6, тел. 052/ 500 666
Бургас, ул. "Индустриална" №47, тел. 056/ 845 010
Пловдив, ул. "Рогошко шосе" №6 Б, тел. +359 879 51 55 51
уебсайт: https://www.nolina.bg

Нолина ЕООД предлага голямо разнообразие от PVC ламперия, профили, външни облицовки - сайдинг, подови и подпрозоречни первази, водобранни и преходни лайсни, мебели за баня.
Вдъхновени от идеята да спестяваме време и средства на хората, които желаят да обновят, ремонтират или изградят дома си с практични и съвременни решения, създадохме "Нолина". Нашата философия е да предложим продукти, които напълно отговарят на изискванията и най-вече на възможностите на българските потребители.

"Нолина" ЕООД започва дейността си през 1997 г. с представителство на Dumaplast - Белгия и с въвеждането на нов продукт за българския пазар - PVC ламперия за стени и тавани. Фирмата представлява и други водещи европейски компании като PinarPlast, Decora, PakPen и Primo, предлага голямо разнобразие от PVC материали за сухо строителство.

Доказали сме се на многобройните си клиенти и партньори с професионализъм и коректност. Професионалната консултация на нашите служители ще ви помогне от избора на продукт до неговата употреба, монтаж и поддръжка. Предлагаме голямо разнообразие от:

• PVC ламперия за вътрешни стени и тавани;
• PVC пана за растерни тавани;
• Подови первази с кабелни канали;
• Универсални завършващи профили, холкер;
• Сайдинг система за облицоване на фасади и стрехи;
• PVC подпрозоречни первази;
• Водобранни и преходни лайсни;
• PVC мебели за баня;
• Акустична изолация.

Всички предлагани от "Нолина" продукти са с изключително широко приложение. Те са изгодни и ефектни решения както за дома, офиси, хотели, спа центрове, бензиностанции, магазини, клиники, така и за индустриални помещения, предприятия от хранително-вкусовата промишленост - мандри, птицеферми, месарски и колбасарски цехове и др. Пести се време за монтаж, почистване и поддръжка. Богатото разнообразие от модели и съпътстващи продукти допълнително улеснява клиента.

Нолина ЕООД разполага с млад и амбициозен екип от професионалисти. При нас ще получите: консултация, проектиране, разкрояване, монтаж, гаранция, транспортни услуги.

Монтаж без мокри процеси и без да се губи време за ремонт!


ключови думи

ПВЦ ламперия, ПВЦ облицовки, ПВЦ тавани, плоскости за баня, ПВЦ профили, холкер, окачени тавани, PVC пана, растерни тавани, подови первази, первази за ламинат, сайдинг, облицовки за фасади, външна изолация, фасадна облицовка, подпрозоречни первази, акустична изолация, водобранна лайсна, стреха, саниране

посещения: 13830

продукти
Звукоизолация

Звукоизолация

Нолина ЕООД
Ламперия Лен 25 см

Ламперия Лен 25 см

Нолина ЕООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg