фирми продукти
представяме
работа
 

Мебели Sogal

Мебели Sogal

адрес: София, Студентски град, ул. "Никола Габровски" №110
уебсайт: https://sogal-bg.com
телефон: 02/ 421 11 87; 0893 45 72 90
факс: 02/ 421 11 87; skype: sogal-ltd.
лице за контакт: Лилия Негованска

Проектиране и производство на гардероби с плъзгащи врати, гардеробни ниши, вътрешни портали. Кухни, трапезарска мебел, спални, дневни, мека мебел, детски стаи.
Проектиране и производство на гардероби, вградени гардероби и преграждане на ниши с плъзгащи врати по индивидуален проект. Голямо разнообразие на дизайна на профилите, цветовете и материалите за лицевите повърхности на вратите.


Проектиране и производство на корпусни гардероби с плъзгащи врати.
Изработка по индивидуален проект, по размери на клиента, а също и готова стандартна серия по размер.
Преграждане на портали, помещения или сепариране на пространства с плъзгащи врати в алуминиеви профили. Многообразие от профили, материали и цветове за лицевите повърхности на вратата. Изпълняват се във вариант на горно водене, без долна релса на пода или с долно водене с релса по пода.


Кожена хармоника EXTENSO. Метална конструкция, покрита с кожа с винилово покритие.Подходяща за затваряне на портали с размери до11 линейни метра в дължина и до 4 линейни метра във височина. Предлага се в 12 цвята. Възможност за заключване и стопиране в сгънато положение.
Проектиране и изграждане на гардеробни стаи, килери и сервизни помещения. Различни варианти и богат избор на аксесоари и механизми.
вградени гардероби и гардеробни ниши с плъзгащи врати


корпусни гардероби с плъзгащи врати


интериорни портали


кожена хармоника EXTENSO


гардеробни стаи


ключови думи

гардероби, плъзгащи врати, гардеробни ниши, портали, портални врати, индивидуален проект, кухни, спални, мека мебел, матраци, интериор, мебели, обзавеждане, врати хармоника, комплексно обзавеждане, мебели за спалня, мебели за кухня, гардероб, кухня, спалня

посещения: 36422

представяме
Плъзгащи системи - Мебели Sogal


продукти

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg