фирми продукти
представяме
работа
 

Макс Мебел

Макс Мебел

адрес: София, ул. "Г. С. Раковски" №151, Б
уебсайт: https://maxmebel.eu
телефон: 0899 10 30 75, 0887 55 55 18
лице за контакт: Милан Козаров

Фирмата предлага: бързо и качествено обслужване, пълно обзавеждане на дома, офиса и хотела, вземане на размери и изготвяне на проект, изработка, доставка и монтаж. За нас е истинска привилегия да сме Ваш партньор.
"Макс Мебел" е създадена през 2011 г. Основната сфера на нашата дейност е свързана с предлагането на нашите клиентите на разнообразен пакет от услуги в областта на мебелното производство и мебелното обзавеждане на дома, офиса и хотела с цел решаването и задоволяването на Вашите нужди, желания и потребности, изработвайки по Ваш проект и размери стандартни и нестандартни мебели за дома – дневни, спални, детски стаи, кухни, мебели за антре, мебели за обзавеждане на офиса и хотели. Благодарение на сътрудничеството ни с нашите партньори, фирмата предлага корпусни мебели от ПДЧ, канапета, холни гарнитури, тапицирани мебели, врати, матраци, паркет и др.

Основният приоритет на "Макс Мебел" е обединен около идеята за компетентно консултиране, осъществяване на качествено, експедитивно и професионално обслужване на нашите клиенти. Компанията винаги се стреми да удовлетворява изискванията на клиентите чрез предлагане на продукти с високо качество, функционалност и добър дизайн на конкурентни цени.

Mотивирани от високите изисквания на клиентите ни, подобряваме, усъвършенстваме и постоянно търсим идеалните пропорции и форми на мебелите, които изработваме, с основна задача да открием съвършените формули за ергономичност и комфорт. Добрият дизайн и качество на предлаганите продукти и фирмената политика за коректно сътрудничество с нашите партньори и клиенти изграждат присъствието ни на пазара и създават предпоставки за включване на нови артикули - главно корпусна и мека мебел, свързани с обзавеждането и интериора на дома, офиса, хотела.

Разполагаме с висококвалифициран, изключително мотивиран екип от професионалисти с дългогодишен опит и познания в своята сфера на работа.

Покупката на стоки включва транспорт и качествен монтаж на достъпни цени.

За комплексно обзавеждане на дома, офиса или хотела, фирмата предлага търговски отстъпки. При всяка следваща среща с клиент, реализирал съвместно с нас проект, той ползва допълнителни преференции и отстъпки.
Макс Мебел
ключови думи

мебели, обзавеждане, спални комплекти, секции, легло, гардероб, скрин, бюро, етажерка, кухня, маси и столове, офис обзавеждане, матраци, тв маси, портманто

посещения: 2576

продукти
Легло "Монца"

Легло "Монца"

Макс Мебел
Скрин Седона

Скрин Седона

Макс Мебел
Секция Финес

Секция Финес

Макс Мебел
Кухня Сити 747

Кухня Сити 747

Макс Мебел

интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg