фирми продукти
представяме
работа
 

Концепта ООД

Концепта ООД

адрес: София, пл. "Руски паметник", ул. "Бузлуджа" №2
Facebook: Concepta Interior Design Studio
уебсайт: https://conceptabg.com
телефон: 0897 809 305
лице за контакт: Евелина Андонова

"Концепта" е студио за интериорен дизайн. Проектираме дизайн на жилища, професионални консултации и авторски надзор, цялостно обзавеждане и ремонтни услуги с индивидуално отношение към клиента.
Изготвят се индивидуални интериорни проекти на жилища, офиси, магазини хотели и др. Професионални консултации относно цялостното обзавеждане.

Ние сме адаптивни към ситуацията на пазара и работим в посока да помогнем на нашите клиенти да се справят с не леката задача да обзаведат и ремонтират жилището си, без това да натовари бюджета им.

С идването на пролетно-летния сезон, Ви предлагаме по-ниски промоционални цени за интериорен проект. За клиентите, които пуснат запитването си през тази форма, ще има специални предложения! Очакваме Ви!

Услугата "Интериорен дизайн" е екстра, чиято стойност се възвръща в пъти като спечелено време, готова информация, професионални знания и не на последно място красиви идеи.

Нашите услуги включват: изготвяне на всички видове ВиК, ОВИ и ел. инсталации (или корекции); архитектурно заснемане и ново изчертаване на обекта; варианти на функционално интериорно разпределение; 3Д визуализации и чертежи на мебели по индивидуално изготвяне на цялостен интериорин проект; съдействие при избора и закупуването на всичко необходимо за обзавеждането и реализирането на проекта и не на последно място авторски надзор по изпълнението.

Разполагаме с налични и изпитани ремонтни бригади. Клиентите, които искат да извършим само строително-ремонтни дейности, без да се изготвя интериорен проект, могат да се свържат с нас и да организираме техния ремонт като помогнем с технически чертежи, професионални съвети и надзор.

Гарантирамe Ви, че нашите проекти са изпълними.

Гарантираме Ви отстъпки и специално отношение в магазините, от които ще избираме стоките!

Гарантираме Ви и изготвянето на оферта за строително-ремонтните дейности по реализацията на проекта и пълен контрол над работата на майсторите!

Гарантираме Ви, че постоянно следим тенденциите в областта на дизайна и декорацията.

Избираме за Вас само най-качествените стоки и най-добрите цени на пазара! Професионалните съвети, които ще Ви дадем и креативното мислене, което имаме, са наша силна страна и ще продължаваме да се стремим да отговаряме на всяко едно предизвикателство, отправено ни от Вас, нашите клиенти!
интериорен дизайн


баня


баня


ключови думи

интериор, дизайн, интериорен дизайн, обзавеждане, concepta, проектиране, архитектура, аксесоари, оборудване, обзавеждане за баня, 3D проекти, проекти, обзавеждане за заведения, дизайнер, интериорен дизайнер, ремонтни дейности, интериорна консултация, дизайнерски проект, идеен проект, дизайнерски решения

посещения: 55515

продукти
Проект на баня

Проект на баня

Концепта ООД
Баня в черно

Баня в черно

Концепта ООД
Проект на антре

Проект на антре

Концепта ООД
Интериорен проект

Интериорен проект

Концепта ООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg