фирми продукти
представяме
работа
 

Кам-04 ООД

Кам-04 ООД

адрес: Пловдив, ул. "Брезовско шосе" №176 - склад
уебсайт: https://kam04bg.com
телефон: 032/ 945 585, 0888 213 313
факс: 032/ 968 545
лице за контакт: Отдел Продажби

КАМ-04 е един от водещите вносители и търговци на крепежни елементи и фиксиращи системи в България. Продуктите на фирмата се продават под собствените търговски марки "kamfix" и "kamtools". Доставяме широка гама изделия по DIN, ISO 9001:2000 и БДС стандарт .
Причините за нашия успех? Наред с отличното качество и конкурентна цена, особено важен приоритет за нас са бързата доставка и постоянен фокус върху изискванията на клиентите.
При нас ще намерите изобилие от болтове, гайки, винтове, нитове, дюбели, анкери, шпилки, планки, шайби, скоби за водни съединения, кабелни стяжки, калодки, зегерки, дискове за рязане и шлайфане на метал, свредла - за бетон, метал и дърво, длета, накрайници, боркорони, ножове за пробивни триони и всякакви други крепежни изделия и инструменти.

КАМ-04 е сертифицирана по ISO 9001:2015

Добрите резултати успяваме да постигнем с помощта на:

* Търговски представители – 25 опитни специалисти, които обхващат цялата страна и са персонално ангажирани с всеки един от нашите ни клиента.
* Екип от над 54 квалифицирани служители.
* Фирмена логистика.
* Собствен автопарк – повече от 30 автомобила.
* Повече от 15 години опит в сферата на крепежните елементи.
* Собствена складова база с капацитет от 5 300 палетоместа.
* Богат асортимент от над 8 000 складови артикула с голям резерв.
* Собствени търговски марки „kamfix” и "kamtools" - гарант за качество.
* Не на последно място е доброто ни партньорство с доказани доставчици от Европа и Азия, всички сертифицирани по стандарт за качество ISO 9001:2000.
* В градове с население над 10 000 души доставка е до 24 часа след получена заявка; а в останалите населени места – до 48 часа.

КАМ-04 е изключителен представител на фирма Arras Construction Furniture OU – Estonia. Дистрибутор на Klimas Spolka Sp.z.o.o – Poland с търговска марка W-kret met и Fischer Austria GmbH – Austria.

За всеки клиент пожелал да постави рекламен винил или фолио на КАМ-04 в обекта или върху фасадата на обекта, който стопанисва се изготвят такива. Всяка реклама се изработва за сметка на дружеството по размер и проект съобразен с изискванията на поръчителя.
ключови думи

крепежи, крепежни елементи, винт, болт, гайка, шпилка, дюбел, анкер, шайба, свредла, инструменти, крепежни изделия, винтове, болтове, гайки

посещения: 3826

продукти
Анкери

Анкери

Кам-04 ООД
Шайби

Шайби

Кам-04 ООД
Инструменти

Инструменти

Кам-04 ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg