фирми продукти
представяме
работа
 

Зои - клима ЕООД

Зои - клима ЕООД

адрес: Шоурум - гр. Поморие, кв. Свобода, бл. 30
тел., факс: 0596/ 22627
0886 180 865 - консултант

Офис - гр. Поморие
0596/ 22627
0887 744 531

Офис - гр. Несебър
0554/ 43590
0887 744 531

Сервизна база - гр. Каблешково
0887 744 531
0886 805 659
уебсайт: https://zoiclima.com

Зои - клима ЕООД е специализирана в проектиране, доставка и монтаж на хладилна и климатична техника, включително изграждане на хладилни камери, диагностика и ремонт на автоклиматици и транспортна хладилна и климатична техника.
Извършва продажба, доставка и монтаж на климатични системи за домове и офиси на марките Fujitsu General, Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, GREE, Midea,Mitsubishi Heavy Industries.

"Зои - клима" е еднолично дружество с ограничена отговорност, регистрирано на 28.03.2007 година с фирмено дело №1374/2007 на Бургаски окръжен съд, със седалище и адрес на управление в гр. Поморие.

Фирмата започва своята дейност през 2007 година като приемник на ЕТ "Зои – Зоя Маркова", който развива дейност от 1996 година. Управител на фирмата е Стойчо Петров Марков.

Основната дейност на фирмата включва:
- Доставка, монтаж, гаранционно обслужване и сервиз на хладилна и климатична техника;
- Изграждане, доставка и монтаж на хладилни камери;
- Отдаване под наем на хладилни камери;
- Ремонт на транспортна, хладилна и климатична техника.

В Поморие фирмата разполага с търговски обект, където се извършва основната част от продажбите. Офисът в Несебър обслужва административната дейност.

Новосъздаденият център за климатична и хладилна техника на територията на град Каблешково разполага с модерна сервизна база, складова база, както и халета за ремонт на автомобилни и автобусни климатични системи.

"Зои - клима" ЕООД има издаден сертификат за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3 кг флуорирани парникови газове от "Българска браншова камара - машиностроене".

Фирмата е сред първите, регистрирани като доставчик и изпълнител на проекти по програма REECL с голям опит в доставка и монтаж на климатични системи. Приветстваме, подкрепяме и популяризираме идеята на програмата REECL за подпомагане на българските домакинства да намалят своите разходи за отопление и охлаждане.

Силните страни на "Зои - клима" ЕООД:

- Добрият имидж, с който се ползва фирмата в града и региона, като това я прави предпочитана от много организации и граждани.
- Целогодишно работещи обекти, които са на разположение на клиентите през всеки един сезон от годината.
- Лоялност и коректност.
- Организационни предимства – обединяване под един покрив на всички видове услуги, свързани със закупуването и поддръжката на климатичните и хладилни инсталации.
- Следгаранционно обслужване.


ключови думи

климатични системи, климатична система, климатик, климатици, хладилна техника, климатична техника, хладилни инсталации, отопление, отопление с климатици, икономия на енергия, Fujitsu General, Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Panasonic, Carrier, GREE, Midea, ремонт на автоклиматици, диагностика на автоклиматици

посещения: 8068

продукти
Климатици Daikin FTXP35M Comfora

Климатици Daikin FTXP35M Comfora

Зои - клима ЕООД
Подов климатик Daikin FVXM25F

Подов климатик Daikin FVXM25F

Зои - клима ЕООД
Подов климатик Daikin FVXM35F

Подов климатик Daikin FVXM35F

Зои - клима ЕООД
Подов климатик Daikin FVXM50F

Подов климатик Daikin FVXM50F

Зои - клима ЕООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg