фирми продукти
представяме
работа
 

Електра Помп ООД

Електра Помп ООД

адрес: Варна 9000, ул. "Бяла Мура" №2
Варна 9000, Западна Промишлена Зона, местност Клисе Баир, тел.: 052/ 741 309, факс: 052/ 741 310 - ремонтна база
уебсайт: https://electrapomp.com
телефон: 052/ 614 787, 0888 997 309
факс: 052/ 614 787

Oсновната дейност на Електра Помп ООД е продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на различни видове помпи. Фирмата предлага и оборудване за помпени съоръжения.
Електра Помп ООД е създадена и функционира от 1993 година. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000 от 12.2004 г., а в края на 2007 г. успешно премина одит за ресертификация на системата за качество.

Oсновната дейност на дружеството е продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи, хидрофорни системи, омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

Фирмата предлага и оборудване за помпени съоръжения: ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари. Дружеството предлага пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжка на машини и съоръжения.

Електра Помп ООД осъществява продажбите директно в представителния магазин на фирмата и в изградена дистрибуторска мрежа. Дружеството поддържа големи складови наличности.

Фирмата предлага пълен инженеринг при доставката, монтажа и въвеждането в експлоатация на сондажни и наземни помпи, хидрофорни системи, противопожарни системи, помпени системи за отпадни води и др.

Електра Помп ООД разполага с най-голямата сервизна база в Североизточна България за ремонт на помпи и електродвигатели. Извършваме ремонт на помпи от марките: SAER Elettropompe, Faggiolati, Grundfos, Wilo, Calpeda, Ebara, Pedrollo, KSB, Zenit, ABS, Homa, Pleuger, Lowara, DAB, Caprari, ЕЦВ, ПВ, Flygt и много други.

Фирмата разполага с висококвалифицирани кадри с висше техническо и икономическо образование.

Дружеството е официален представител и вносител на:

• SAER Elettropompe S.p.A. - Италия - потопяеми и наземни помпи за чиста вода.

• Faggiolati Pumps S.p.A. - Италия - потопяеми и наземни помпи за отпадна вода, миксери и оборудване за пречиствателни станции.

• SEF Pumps - Италия - самозасмукващи помпи с гъвкаво работно колело за пренос на различни видове флиуди.

• Matic s.r.l. - Италия - поплавъци за чиста и отпадна вода, нивосигнализатори, релета, автоматика.

Дейността на дружеството обединява както отрасли от леката, така и от тежката промишленост. Това се дължи на широкото използване на помпи и електродвигатели в селското стопанство, водоснабдяването, промишлеността, туризма и необходимостта от качествено и компетентно обслужване и сервиз на оборудването.


ключови думи

помпи, помпа, водни помпи, хидрофори, сондажни помпи, циркулационни помпи, наземни помпи, вертикални помпи, дренажни помпи, помпи за води, хидрофорни системи, филтри, електродвигатели, пречистване на води, системи за напояване

посещения: 10509

продукти
Сондажни помпи

Сондажни помпи

Електра Помп ООД
Потопяеми помпи

Потопяеми помпи

Електра Помп ООД
Хидрофорни системи

Хидрофорни системи

Електра Помп ООД
Хидрофорни системи

Хидрофорни системи

Електра Помп ООД
Манометри

Манометри

Електра Помп ООД
Битови помпи

Битови помпи

Електра Помп ООД
Сондажни помпи

Сондажни помпи

Електра Помп ООД
Релета и датчици за ниво

Релета и датчици за ниво

Електра Помп ООД
Пресостати

Пресостати

Електра Помп ООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg