фирми продукти
представяме
работа
 

Дием ООД

Дием ООД

адрес: София 1324, ж.к. "Люлин", бл. 159
уебсайт: https://diem.biz
телефон: 02/ 925 13 30
факс: 02/ 825 31 30

Дием ООД - фитинги за врати, панти, фиксатори, свързващи елементи, системи за плъзгащи стъклени и дървени врати, парапетни системи, мебелни крака за маси и мека мебел, мебелни заключващи устройства.
Дием предлага висококачествени аксесоари за стъкло и мебелен обков. Фирмата разполага с висококвалифициран персонал, запознат с последните тенденции в тази област. Главната ни цел е да предложим най-добрия продукт, както и да осъществим трайни и сигурни връзки с нашите бизнес партньори.

При търсенето на стандартни и нестандартни решения, гамата от материали, които Дием представя като единствен или основен дистрибутор на българския пазар, включва продукти като: обков за външни и вътрешни стъклени врати, душ кабини и паравани, панти, фиксатори, свързващи елементи, плъзгащи системи за интериор и екстериор, парапетни системи, декоративни гипсови и дървени пана, мебелен обков, заключващи устройства и много други.

Дием поддържа дистрибуторска мрежа в страната и материали на склад в много градове за улеснение на клиентите и оптимален обхват за потенциалния пазар. Агентската мрежа спомага за подобряване обслужването на потребителското търсене и отговаря на непрекъснато променящите се условия и изискванията на пазара. Дием се стреми да увеличава предлаганите стоки и да подобрява услугите към клиентите от всеки район на страната.


ключови думи

обков за стъкло, панти, фиксатори, свързващи елементи, плъзгащи системи, парапетни системи, заключващи устройства, мебелен обков, обков за врати, душ кабини, стъклени паравани, гипсови панели, дървени пана, интериор, навеси, интериорно остъкляване, витрини, аксесоари за стъкло

посещения: 10733

продукти
Душ кабини

Душ кабини

Дием ООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg