фирми продукти
представяме
работа
 

Вертикали ЕООД

Вертикали ЕООД

адрес: Бургас, жк Славейков, бл. 159, партер
уебсайт: https://vertikali.bg
телефон: 0875 232 807

Вертикали ЕООД изпълнява широк кръг от проектантски дейности: градоустройство, архитектура, интериорен и мебелен дизайн и реализиране на пълни интериорни решения.
Вертикали ЕООД е създадена през 2007 г. въз основа на 15-годишния проектантски опит на архитект Цветан Симеонов и проектантската практика на студио Мяра и архитектурно ателие Симеонов.

За достигнатото ниво в архитектурното проектиране и интериорния дизайн говорят множеството награди и дипломи от национални архитектурни конкурси и изложби.

Във Вертикали ЕООД е пренесена основната дейност от студио Мяра и архитектурно ателие Симеонов и е създадена структура за цялостни интериорни решения, обвързани с конкретни изпълнители. Проектантите имат добър опит в овладяването на обществени пространства и цялостни решения за дома и офиса.

- Устройствено планиране (градоустройство)
Разработване на проекти за общи и подробни устройствени планове, както и проекти за техни изменения. Предлагаме предварителни проучвания на възможността за застрояване на определен имот.

- Архитектурно проектиране (Инвестиционно проектиране)
Изработване на инвестиционни проекти за: Жилищни – еднофамилни и многофамилни, хотели и ваканционни комплекси, обществени, търговски и промишлени сгради. Широк кръг от специалисти, с които работим, осигурява проектиране по всички части, нужни за окомплектоване на цялостен инвестиционен проект: Архитектурна, Конструктивна, Технологична, Електротехническа, КИПиА, ОВК и ЕЕ, ВиК, Геодезия (вертикална планировка и трасировка), Пътна, Пожарна безопасност, Паркоустройство и благоустройство, ПБЗ, Проект за управление на отпадъците. Проектите могат да бъдат разработени в различни фази: идейна, техническа или работна.

- Интериорен и мебелен дизайн:
Предлагаме: интериорен дизайн, мебелен дизайн, авторски надзор, анализи и консултации, изпълнение, производство за търговски обекти, заведения, жилища, офиси, експозиционни щандове и др.

- Интериорен проект:
Интериорния проект разделяме на три основни части. Всяка от тях може да бъде поръчана отделно, но за да получите възможно най-близък резултат до проекта, ние Ви препоръчваме да използвате целия пакет от 3-те подчасти.
1. Идеен проект;
2. Работен проект;
3. Авторски надзор.

- Ремонт и довършителни работи:
Ако не разполагате с майстори или не Ви се занимава, ние ще Ви осигурим екипи за цялостен ремонт и довършителни работи. След изготвяне на работния проект, можем да остойностим проекта и да Ви дадем оферта за строително-ремонтните дейности.


ключови думи

архитект, архитекти, проектант, архитектурно студио, архитектурно бюро, архитектура, архитектурно проектиране, архитектурен проект, интериорен дизайн, дизайнер, проект, дизайн, индивидуален проект, инвестиционно проектиране, устройствено планиране, устройствени планове, паркоустройство, градоустройство, инвестиционни проекти, авторски надзор

посещения: 5704

продукти
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg