фирми продукти
представяме
работа
 

Бриз 95 ООД

Бриз 95 ООД

адрес: Севлиево, ул. "Марин Попов" №64
уебсайт: https://www.briz95.bg
телефон: 0887 700 189

Бриз 95 ООД - гр. Севлиево произвежда градинско оборудване - саксии, кашпи, колони, фигури, статуетки, фонтани, чешми, настилки, облицовки, както и широка гама от градински мебели.
На българския пазар за градински мебели севлиевската фирма Бриз 95 заема челна позиция повече от 15 години. Над 40 вида фонтани в различни размери, широка гама чешми и осветителни тела, над 30 модела саксии и кашпи, статуетки, барбекюта, аксесоари и бордове за басейни, балюстради, настилки, стенни облицовки – това най-общо са изделията, които оформят богатата номенклатура на дружеството. Те се отличават със собствен стил и визия и който веднъж ги е видял, не може да ги сбърка, ако попадне на други, произведени в някоя от останалите фирми в този бранш.

Всички изделия на Бриз 95 ООД са изработени от бетон, с добавки за мразоустойчивост и водопропускливост, които осигуряват дългогодишното им безпроблемно зимуване на открито. И макар че наименованието на материала, от който са произведени, навява асоциации за грубост, фонтаните, статуетките и фигурите впечатляват с красота, която сякаш е застинала в бетоновата форма. А другите артикули – чешми, осветителни тела и колони, бордове за басейни и балюстради, настилки и облицовки, внушават усещане за здравина - като на естествения камък, създаден от природата.

Клиенти на фирмата са основно строителни предприемачи и хора с тънък усет към красотата и изяществото в ландшафтното проектиране.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с нашите клиенти, изделията ни са вече добре познати и на чуждите пазари. С голям успех се реализира продукцията ни в Швейцария, Румъния, Гърция, Кипър, Молдова, Украйна, Македония.

От един и същи материал работещите във фирмата постигат едновременно и хубав външен вид, и здравина на изделията, които са основни изисквания на клиентите. Обяснението за това се крие в производствения процес, който е изцяло ръчен – от приготвянето на материала за изливане на артикулите до оцветяването им. В днешното време на автоматизация и отдалечаването на човека от създаването на продукта, може да се каже, че производството в Бриз 95 е уникално, защото на всеки негов етап творящи хора влагат своите знания, опит и майсторство. Производствената технология е подчинена на една цел – траен и качествен краен продукт, който да отговаря на всички очаквания на клиентите.

Продуктите на Бриз 95 ООД могат да бъдат разгледани на живо в градината му в Севлиево или онлайн. За работниците и служителите на дружеството удовлетворението идва не само от новите клиенти, но и от тези, които вече са избрали и купили по нещо, но отново се връщат. Разгледайте и вие!

Бриз 95 - красота, застинала в бетон!
декоративни бетонови отливки


декорация за градини


декоративни изделия


декоративни бетонови изделия


градинско оборудване


ключови думи

балюстради, колони, фонтани, кашпи, саксии, осветителни тела, настилки, облицовки, статуетки, барбекю, чешми, бетонови отливки, паркови елементи, градински мебели, градински фигури, аксесоари за градини, плочи за басейни, градинско обзавеждане, градински центрове, декорация на градини

посещения: 19168

продукти
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg