фирми продукти
представяме
работа
 

Аурека ООД

Аурека ООД

адрес: София 1700, бул. "Симеоновско шосе" №74Б, М2
уебсайт: https://www.colorland.bg
телефон: 02/ 860 11 37; 02/ 868 55 44; 0878 68 55 44

Аурека ООД предлага бои, лакове и покрития от най-висок клас от водещите марки Dulux, Cuprinol, Hammerite, Polycell от Великобритания, Vivechrom от Гърция, произвеждани от AkzoNobel, MagPaint бои за писане с маркери и магнитни бои от Холандия, професионални английски инструменти, предпазни ленти.
AkzoNobel има над 200 години традиции в химическото производство, а след като през 2008 придоби ICI, химическа компания с над 100 години история, вече е най-големият световен производител на декоративни и защитни бои и покрития.

Всички продукти притежават много високи декоративни, защитни и екологични качества, съчетани с висока покривна способност. Предлаганата продуктова гама покрива почти всички нужди от боядисване и защита - интериорни стени и тавани в нормални и влажни помещения, подове, мебели, дограми и врати, фасади, метални парапети, градински мебели, декинги и много други.
Повечето видове бои и латекси с марка Дюлакс се предлагат в над 12000 цвята по каталог, което позволява да съчетаете цвета на стените с този на вратите и радиаторите например, и така да създадете Ваш уникален дизайн.
В нашите магазини не се заплаща допълнително за тониране, дори за много тъмни и наситени цветове.
От 2015 година предлагаме на българския пазар и бои, лакове и покрития с търговска марка Vivechrom, друг бранд на AkzoNobel, който се произвежда в Гърция и предлага много добро съотношение между цена и качество.

От 2017 година Аурека ООД предлага и продуктите на холандския производител MagPaint, специализиран в производството на бои и покрития за писане с маркери, писане с тебешири, магнитна боя или шпакловка, както и много съпътстващи аксесоари и консумативи. С помоща на МагПейнт всяка стена или мебел в къщи или в офиса може да се превърне в зона за работа или за забавление.

За повече от 15 години Аурека ООД се изгради като коректен и надежден партньор на много търговски, ремонтни и строителни фирми. Ние сме предпочитан партньор и за много водещи архитекти и дизайнери. С боите от марката Дюлакс са изпълнени много хотели, заведения, търговски центрове, киносалони, а също така и хиляди български домове.

Дългогодишният ни опит, обученият персонал, доброто познаване на продуктите, които предлагаме, ни дава възможност максимално да удовлетворяваме желанията и потребностите на всички наши клиенти.


ключови думи

дулукс, дюлакс, латекс, бои, лак, цвят, цветен латекс, оцветяване на латекс, тониране, боядисване, интериор, екстериор, фасаген, фасадна, фасада, декоративни бои, дизайн, магазин Dulux, dulux

посещения: 12009

продукти
Лак за под

Лак за под

Аурека ООД
Тиково масло

Тиково масло

Аурека ООД
Лак за Декинг

Лак за Декинг

Аурека ООД
Грунд 3 в 1

Грунд 3 в 1

Аурека ООД
Масло за дърво

Масло за дърво

Аурека ООД
  

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg