фирми продукти
представяме
работа
 

Атри ЕООД

Атри ЕООД

адрес: София, ул. "Проф. Беньо Цонев" №2
уебсайт: https://www.atribg.com
телефон: 02/ 962 55 38, 0888 47 79 70
лице за контакт: инж. Камелия Лалова

Атри ЕООД е вносител на висококачествените продукти на италианските фирми за производство на лакобояджийски материали АТRIA, Aithon Ricerche, Cebos, Pennellificio 2000.
Атри ЕООД е дружество с ограничена отговорност, създадено през 1996 г. Основният предмет на дейност на фирмата е доставка от Италия и продажба на бои, мазилки и инструменти за довършителни работи в строителството и антикорозионни покрития за индустрията.

Акцент в продуктовата ни гама са термо боите и термо декоративните мазилки, авангардни решения за осигуряване на комфорт в жилищата и икономия на енергия за отопление и климатизация.

Стремежът ни е да предлагаме много широка гама от продукти, така че да можем да задоволим изцяло търсенето на клиентите ни.

Основните принципи в дейността ни са: качество на предлаганите продукти, точно съотношение качество/цена и осигуряване на компетентна техническа помощ на клиентите, както при избора на материали, така и при тяхната употреба.

Нашите партньори притежават международно признати сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Предлаганите от нас продукти отговарят на последните изисквания на Директивите на Европейския съюз за съдържание на VOC - летливи органични съединения. Тези сертификати са гаранция за високо технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.


ключови думи

бои, латекси, декоративни бои, огнезащитна боя, дълбокопроникващи грундове, грундове, фасадни бои, силиактни бои, силиконови бои, лакове, мазилки, изолации, антикорозионни покрития, импрегнатори, китове, декоративни подове, корабни лакове, декоративни мазилки, антикорозионна защита

посещения: 49006

представяме
Вносител - Атри ЕООД


продукти
Латексови бои

Латексови бои

Атри ЕООД
Фасадни бои

Фасадни бои

Атри ЕООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg