фирми продукти
представяме
работа
 

Анрад ООД

Анрад ООД

адрес: София 1407, ул. "Ст. Л. Костов" №14
уебсайт: https://www.anrad.bg
телефон: 02/ 962 12 80, 0899 98 89 00
факс: 02/ 962 12 80
лице за контакт: Антоанета Сапунова

Анрад ООД е създадена през 2000 г. със седалище в гр. София. Занимава се с ново строителство, поддръжка, ремонт и възстановяване на съществуващи сгради, включително тяхното заснемане и конструктивно обследване. Член е на "Камарата на строителите в България" от 2007 г.
Дружеството има опит в изграждането на жилищни, обществени, търговски и индустриални обекти, както и в други специфични строителни проекти, като пречиствателни и спортни съоръжения, алтернативни отоплителни системи, барбекю зони и градински пространства.

Фирмата използва иновативни методи на работа, гарантиращи ефективност и ефикасност, както в икономически, така и в екологичен план.

АНРАД е динамична компания, синхронизираща работа си с европейските регламенти и актуалните стандарти по качество, със силно изразено отношение към опазването на околната среда и безопасните условия на труд.

АНАРД ООД, като главен изпълнител с дългогодишен опит, работи с утвърдени подизпълнители, специализирани в конкретни дейности на строителния процес.

Дружеството се стреми към постоянно повишаване уменията и квалификацията на изпълнителския персонал и мотивиране към висок професионализъм на ръководния състав.

 Анрад ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 18001:2007 и има регистрация към МОСВ за извършване дейности по събиране и транспортиране на отпадъци.
жилищно строителство


ново строителство


строителство на жилищни сгради


апартаменти в новостроящи се жилищни сгради


ключови думи

строителство, строителни реконструкции, реновиране, преустройства, саниране, маркетинг, проектиране, реставрации на паметници, разрушаване, ремонти, довършителни дейности, изкопи, извозване на отпадъци, инженерни съоръжения, изпълнение на ВиК

посещения: 12081

продукти
Офисни площи

Офисни площи

Анрад ООД
Саниране

Саниране

Анрад ООД

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg