фирми продукти
представяме
работа
 

Ай Би Би Ес ЕООД

Ай Би Би Ес ЕООД

адрес: София 1359, ж.к. Люлин, бл. 464, вх. Б, партер
уебсайт: https://termograf.bg
телефон: 0888 365 366, 0879 034 866
лице за контакт: Емилиян Кърчев

Термографско обследване и превантивен контрол на жилищни, офисни, промишлени сгради и системи. Диагностика при откриване на ВиК течове, загуба на топлина, изолации, електрически и соларни системи. Работим с най-висок клас термокамера FLIR T660 и Експерт термограф със сертификат ниво 2.
Ай Би Би Ес ЕООД се занимава с високотехнологични измервания в областта на строителството и промишлеността. С термографските обследвания се установяват повечето невидими и трудно доказуеми строителни дефекти, нередности в промишлени и електрически системи и предлагане на методи за тяхното отстраняване. Тези обследвания са неразрушителни, с безконтактен характер и имат силно превантивен ефект. С помощта на това оборудване може да се локализират ремонтните работи само където са необходими или да се провери качеството и надеждността на извършените такива. Термографията се използва като доказателствен материал при обследване и сертифициране за енергийна ефективност на сградите и при упражняването на строителен и инвеститорски контрол в строителството.

Термографските обследвания, които Ай Би Би Ес ЕООД предлага, са:

- Откриване на течове – течове във ВиК инсталации, бани, открити тераси, покриви, в различни замазки, басейни и др.

- Електрически системи - повреди в ел. табла, електрически съоръжения, проблеми в подстанции, КРУ, ОРУ, ЗРУ, прекъсвачи, които се нуждаят от незабавна подмяна. Профилактика на ел. табла съгласно изискванията на Наредбата за пожарна безопасност, като издаваме протокол и сертификат за контрол удостоверяваща изправността им.

- Фотоволтаични и соларни панели – термографската камера е в състояние да намери и открие неизправности в клетките в резултат на прегряване или на късо съединение. За да се поддържа добра ефективност на фотоволтаичните панели, е необходимо поне веднъж годишно проверка на системите за добра оптимизация на производството на електроенергия.

- Термографско обследване на сгради – структурни дефекти в сградата, проникване на въздух в стени, тавани, подове, прозорци и врати, неправилно монтирана, липсваща, повредена или мокра изолация.

- Термографско обследване преди покупка на имот – с тази най-нова технология за кратко време могат превантивно да се обследват възлови места в имот, който подлежи на покупко-продажба, и да се установи реалното му състояние - дали има скрити дефекти или липсата на такива. Това са влага и течове, електрически повреди, липса или лошо поставена изолация, обърнати стъклопакети и др. Обследването е мощен инструмент за корекция на цената на продавания или отдаван под наем имот.

Ако имате нужда от термографско обследване, обадете се за консултация сега на телефоните на фирмата или изпратете запитване за конкретна оферта и разрешете проблема си още днес.


ключови думи

термографско обследване, диагностика, откриване на течове, течове, обследване на сгради, електрически системи, влага, вик ремонти, вик течове, вик услуги, соларни панели, покриви, изолация, недвижими имоти, строителенен надзор, инвеститорски контрол, енергийна ефективност, ремонти, контрол, саниране

посещения: 2595

продукти
Електроинсталации

Електроинсталации

Ай Би Би Ес ЕООД
Електрически табла

Електрически табла

Ай Би Би Ес ЕООД
Соларни панели

Соларни панели

Ай Би Би Ес ЕООД
Фотоволтаични системи

Фотоволтаични системи

Ай Би Би Ес ЕООД
Теч от тераса

Теч от тераса

Ай Би Би Ес ЕООД
Окриване на теч в баня

Окриване на теч в баня

Ай Би Би Ес ЕООД
Влага в банята

Влага в банята

Ай Би Би Ес ЕООД
Влага по стени

Влага по стени

Ай Би Би Ес ЕООД
Влага и мухъл в жилище

Влага и мухъл в жилище

Ай Би Би Ес ЕООД
 

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg