фирми продукти
представяме
работа
 

услуги

Алфа сървис М ООД

Професионално почистване на вашия дом, офис, частно или обществено помещение - еднократно и абонаментно. Професионални машини и висококвалифициран персонал. Ние гарантираме вашия комфорт и уют.
услуги  /почистване

Технострой 2002 ЕООД

Фирмата предлага ВиК услуги, изграждане на водопроводи, монтаж и подмяна на щрангове, канализационни мрежи, отоплителни системи.
услуги  /вик

Пепеляшка ЕООД

Фирма, специализирана в предлагането на услуги, свързани с професионалното почистване на домове, офиси и административни сгради.
услуги  /почистване

ЕТ Вики 2005

Строителни дейности: топло- и хидроизолации, калканни графики, билбордове, монтаж метални конструкции, реставрация фасади и др.
услуги  /алпинисти

Ийгълс Партнърс ООД

Международен транспорт и спедиция на цели и частични пратки. Пълно митническо обслужване. Конкурентни цени, качество и бързина.
услуги  /спедиторски

БГ Плакат

Разлепване на плакати в цялата страна, разпространение на рекламни материали, листовки по пощенските кутии, плакати, изработка, дизайн и печатни услуги, адресна реклама, безадресна реклама.
услуги  /реклама

Ювента ЕООД

Професионално почистване на хотели, офиси, административни и търговски сгради, а също и частни домове, басейни, външни площи.
услуги  /почистване

Мезон

Фирмата извършва управление на етажната собственост. Почистване, поддръжка, извършване на всички дейности по ремонт и обновяване на сградата, в която живеете, професионален домоуправител.
услуги  /професионален домоуправител

Вавилон Маркетинг и PR

Маркетингова агенция с национално покритие, която се занимава изцяло с BTL събития - промоции, семплинг и дегустации, и PR.
услуги  /реклама

Даймънд лукс

Предлага комплексно абонаментно професионално почистване на офиси, административни сгради, галерии, магазини, салони и др.
услуги  /почистване

Спектър Фемили

Професионално почистване на домове, офиси, магазини, витрини, административни сгради и окачени фасади. Експресни поръчки.
услуги  /почистване

Бумеранг-2 ЕООД

Фирмата е специализирана в монтаж на топлоизолация по алпийски способ и височинна работа. Разполага с над 8 алпийски екипа. Повече от 300 завършени обекта, както и цели кооперации.
услуги  /алпинисти

ЕТ Димиел

Проектиране, изграждане и поддръжка на водопроводни и отоплителни инсталации. Абонамент. Качество, гаранция и бързина на изпълнение на достъпни цени. Машинно отпушване на канали.
услуги  /вик

Карго Консулт

Авариен комисар. Съдебен експерт. Процесуално представителство. Регулиране щети по застраховки и рекламации в международния транспорт. Абонаментна правна логистична подкрепа.
услуги  /спедиторски

Вива Хоум

Професионално основно и абонаментно почистване: пране на килими, тапицерии и мокети; шлайфане, полиране, запечатване и почистване на подови настилки; почистване на прозорци.
услуги  /почистване

Електро Проект България ООД

Фирмата се занимава с проектиране на електрически инсталации, структурни кабелни системи, пожароизвестяване, CCTV, контрол на достъпа, външни ел. захранвания и трафопостове.
услуги  /електро

ИН-ЕКС

Международен автомобилен транспорт с бордови камиони и фургони от 20 до 120 кубика за/от Европа и Близките страни.
услуги  /спедиторски

Евроклийн България ЕООД

Професионално почистване и поддръжка. Строителство и ремонти. Диамантено шлайфане на мрамор, гранит, камък, бетон.
услуги  /почистване

ЕТ Карго Спед

Фирмата е отскоро на българския пазар и се утвърждава като динамично развиваща се агенция за спедиторски услуги.
услуги  /спедиторски

Арса - Максим Ангелов ЕТ

Фирмата е специализирана в изработка на стъкла, огледала, вътрешни и външни изолации, изработка на аквариуми, като предлага и услуги по домовете, и домашен майстор.
услуги  /стъкларски
1 2 3 45 ] 6 7 8 9 10 11
204 резултата в 11 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg