фирми продукти
представяме
работа
 

реклама

Имидж адвъртайзинг

Имидж Адвъртайзинг ЕООД е на пазара от 1996 г. Основана е от Ивайло Панталеев, който е и настоящ нейн управител. Това е компактна рекламна агенция, която е затворила изцяло цикъла по производство на рекламни продукти.
услуги  /реклама

Техноалп ООД

Алпинисти - професионални строителни ремонти и монтажи.
строителство, строителни дейности  /ремонти, реконструкции

Санта Скопие ООД

Основна дейност на компанията ни е продажбата на алуминиеви продукти: снап рамки, стреч рамки, постер комплекти, рамки за прозорец, комплекти за винил, стойки за винил, висящя рамка, банери, банер стойки, банер с лампа, банер дисплей, банер фикс, акрилни стойки за брошури, стойки за брошури и други.
услуги  /реклама

Стикер ЕООД

Рекламна къща - обемни надписи, светещи и осветени реклами, облепяне на леки и товарни автомобили, табели, транспаранти, визитки. Проектиране и изработка на метални конструкции (покриви, билбордове).
услуги  /реклама

Инфинити С ООД

Агенция за пълно рекламно обслужване. Дизайн, предпечат и печат на всякакви рекламни материали, списания, книги и опаковки, нестандартни решения за външна реклама, фотография - рекламна и каталожна.
услуги  /реклама

Арденси Консултинг ООД

Консултантска компания за пълно обслужване в областта на PR и маркетинг комуникациите. Осигурява връзки с медиите, корпоративни комуникации и маркетинг консултиране за международни и местни лидери за вашия бизнес и обществени организации, като използва маркетинг и ПР комуникационни стратегии.
услуги  /реклама

Бент ООД

Рекламно студио, предлагащо графичен и уеб дизайн, проекти за външна и вътрешна реклама, транспортна реклама, принт дизайн. Всичко необходимо, за да рекламирате Вашия бизнес, продукти или услуги.
услуги  /реклама

Джи Пи Джи Дизайн

Проектиране, планиране и цялостна реализация на проекти в областта на рекламата, рекламни конструкции и табели; надписи от фолио; външна, печатна, сувенирна, автомобилна реклама.
услуги  /реклама

Джусита Дес

Неонова, светеща, несветеща реклама, обемни букви и табели, облепване на автомобили и витрини, широкоформатен печат на билбордове и транспаранти, плотер за PVC.
услуги  /реклама

ТриА БГ 2003 ЕООД

Изработка и монтаж на външна и интериорна реклама, рекламни пана, неонови реклами, обемни букви, светещи табели, тотеми, надписи от самозалепващо фолио.
услуги  /реклама

Рила ИМ - Иванов, Минчев и Сие

Проучване, проектиране и производство на рекламни и светлинни реклами. Наемане и продажба на недвижими имоти. Фирмена консултация по правни въпроси.
услуги  /реклама

БГ Груп ЕООД

Пълно рекламно обслужване: Уеб и графичен дизайн. Мултимедия. Печат. Транспортна реклама. Рекламни стратегии. Разпространение на рекламни материали - разпространение на брошури, разлепване на плакати.
услуги  /реклама

БГ Плакат

Разлепване на плакати в цялата страна, разпространение на рекламни материали, листовки по пощенските кутии, плакати, изработка, дизайн и печатни услуги, адресна реклама, безадресна реклама.
услуги  /реклама

Вавилон Маркетинг и PR

Маркетингова агенция с национално покритие, която се занимава изцяло с BTL събития - промоции, семплинг и дегустации, и PR.
услуги  /реклама

Солико

Производство на външна реклама, светещи табели, стелажи, надписи от фолио, дигитален печат, гравиране, рекламни облицовки на магазини. Комплексно обслужване.
услуги  /реклама

Максмедия ЕООД

Услуги: изработване на вътрешен и външен обемен дизайн, светещи табели, букви, билбордове. Предлага дизайн и печат на плакати, листовки, брошури.
услуги  /реклама

Пурпини График Артс ЕООД

Надписи от фолио, външна реклама, офсетов и дигитален печат и предпечат. Художествена обработка на металите, дизайн, пространствено оформление.
услуги  /реклама

БГ Гала Реклама ООД

Организира лични мероприятия, както и фирмени. Партита, декорации, фойерверки и др. Дирижабли, надуваеми конструкции и др. видове балони.
услуги  /реклама

С Спринт

Издателство със свободна печатна база. Отпечатва рекламни листовки, юбилейни издания, календари, плакати, списания, книги, брошури и др.
услуги  /реклама

Брио Вита

Производство, дизайн, проектиране, доставка и монтаж на рекламни стелажи, щендери.
услуги  /реклама
1 ] 2
27 резултата в 2 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg