фирми продукти
представяме
работа
 

почистване

Пуцер БГ ООД

Пуцер БГ ООД е с предмет на дейност проектиране, доставка, вграждане, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на централни вакуумни прахопочистващи системи - прахосмукачки.
строителство, строителни дейности  /промишлено строителство

Евролукс

Фирмата е специализирана в предлагането на широка гама услуги и продукти в сферата на професионалната хигиена, които намират приложение във всички обществени сфери – производство, администрация.
услуги  /почистване

Видал ООД

Почистващи услуги за дома, офиса, ново строителство и след ремонт, административни сгради, складове и търговски площи, банки, хотели, пране на холови гарнитури, мокети, абонаментно почистване.
услуги  /почистване

Обретенов Груп ООД

Професионално почистване. Комплексни услуги, абонаментни пакети от услуги. Основно почистване, почистване след ремонт. Поддръжка на административни и търговски комплекси. Грижа за зеленината.
услуги  /почистване

Спейскомерс

Агенция за почистване с дългогодишен опит на немския пазар гарантира кристална чистота в офиса, дома, вилата, магазина и ресторанта. Абонаментно и поддържащо почистване от професионалисти.
услуги  /почистване

Чисто ЕООД

Предлага нова система за комплексно почистване на помещения и административни сгради. Професионално разработена схема за постигане на максимална чистота, обръщайки внимание и на най-дребните неща. Дейността обхваща както жилища и офиси на хората, така и входове и околната среда.
услуги  /почистване

Кю Енд Клийн ЕООД

Цялостно почистване и поддържане на домове, офиси и административни сгради; ремонти и довършителни работи; циклене на паркет; реставрация и консервация на мебели и каменни повърхности.
услуги  /почистване

Шайн 2007 ЕООД

Професионално почистване. Предлагаме Ви почистване с традиции, амбиции, принципи и нововъведения. Работим с професионална техника от най-висок клас, добре обучен и прецизен персонал.
услуги  /почистване

Райт Клийнинг ООД

Основно почистване и поддръжка на апартаменти, офиси, хотели, заведения, магазини, административни, жилищни, промишлени сгради и други.
услуги  /почистване

БМС Технолоджис България

Фирмата предлага професионални услуги в сферата на почистването и възстановяването: след пожари и наводнения, на въздуховоди, на тапицерии и завеси, на мокети и килими, отстраняване на мухъл и плесен.
услуги  /почистване

Бараж М - ЕООД

Машинно почистване на твърди подови настилки, мокети и килими. Шлайфане, полиране и кристализация на мрамор, гранит и мозайка. Почистване на стъкла и дограми. Ежедневно почистване на домове и офиси.
услуги  /почистване

Бонус БГ ЕООД

Професионално почистване на вашия дом, офис, хотел, ресторант. Безпрашно шлайфане, полиране, кристализация, запечатка на всички видове каменни подови настилки (мрамор, гранит, мозайка, варовик).
услуги  /почистване

Алфа сървис М ООД

Професионално почистване на вашия дом, офис, частно или обществено помещение - еднократно и абонаментно. Професионални машини и висококвалифициран персонал. Ние гарантираме вашия комфорт и уют.
услуги  /почистване

Пепеляшка ЕООД

Фирма, специализирана в предлагането на услуги, свързани с професионалното почистване на домове, офиси и административни сгради.
услуги  /почистване

Ювента ЕООД

Професионално почистване на хотели, офиси, административни и търговски сгради, а също и частни домове, басейни, външни площи.
услуги  /почистване

Даймънд лукс

Предлага комплексно абонаментно професионално почистване на офиси, административни сгради, галерии, магазини, салони и др.
услуги  /почистване

Спектър Фемили

Професионално почистване на домове, офиси, магазини, витрини, административни сгради и окачени фасади. Експресни поръчки.
услуги  /почистване

Вива Хоум

Професионално основно и абонаментно почистване: пране на килими, тапицерии и мокети; шлайфане, полиране, запечатване и почистване на подови настилки; почистване на прозорци.
услуги  /почистване

Евроклийн България ЕООД

Професионално почистване и поддръжка. Строителство и ремонти. Диамантено шлайфане на мрамор, гранит, камък, бетон.
услуги  /почистване

ЕФ Транс ЕООД

Професионално почистване на офиси, домове и други с качествена техника и почистващи препарати на ниски цени.
услуги  /почистване
1 ] 2
32 резултата в 2 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg