фирми продукти
представяме
работа
 

недвижими имотифирми в София

Крее София ЕООД

"Крee България" е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали "Крее София" и "Креер.С".
строителство, строителни дейности  /жилищно строителство

Ем Ел Би Асетс ООД

Дружеството е учредено на 09.10.2003 г. с цел инвестиране, изграждане, управление и продажба на серия от жилищни сгради - комплекс "Бояна виста" в гр. София, квартал "Манастирски ливади".
Недвижими имоти

Сити Хотелс

Ние управляваме хотелски апартаменти в центъра на град София, луксозно обзаведени, консумативи и почистване включени в цената, напълно оборудвани с ТВ, ДВД, СД, А/С, спално бельо, прибори за готвене.
Недвижими имоти

Зона Модерна ЕООД

Новостроящ се комплекс с контролиран достъп с прекрасно местоположение. Княжево се развива като все по-привлекателно място за живеене, съчетава модерния град с близостта на природата - Зона Модерна.
Недвижими имоти

ИСБ Пропъртис

Консултация при покупко-продажба на недвижима собственост, уреждане на наемни отношения, експертни оценки, строителен надзор в проектирането и строителството и узаконяване на строежи.
Недвижими имоти

ЕТ Теодора Стил

ЕТ Теодора Стил предлага на своите клиенти широк спектър от услуги, обхващащ цялостната дейност по търсене и предлагане на имоти в цялата страна и предимно в курорта Сапарева баня.
Недвижими имоти

Дарина

Консултации, управление, оценки, смяна статут на имоти. Избор от оферти за апартаменти, офиси, магазини, земи, парцели за покупко-продажба или наем в София и цяла България.
Недвижими имоти

Филев 2000 - Андрей Филев ЕТ

Българска агенция за недвижими имоти - предлага консултации, пълно обслужване, планиране и дизайн, координация на проекти, подновяване, обзавеждане и основен ремонт.
Недвижими имоти

Ню Хоум СВ

Агенция за посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти в София. Ежедневно актуализирана база данни за продажба на апартаменти, офиси, магазини.
Недвижими имоти

Адис ЕООД

Българска компания, предлагаща пълен пакет услуги в областта на недвижимите имоти. Агенцията управлява собствено имотно портфолио от над 100 000 кв.м.
Недвижими имоти

Весивал ООД

Специализирана фирма, която предлага консултантски и посреднически услуги в сферата на недвижимите имоти. Консултации, посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем и управление на имоти.
Недвижими имоти

Аристо ЕООД

Аристо е предпочитан партньор в областта на пазарните проучвания, инвестиционните консултации и експертизи. Посредничи при покупко-продажби, управление, отдаване и наемане на недвижима собственост.
Недвижими имоти

Орбита ООД

Агенцията посредничи при покупко-продажби и наемане на жилища, офиси, промишлени и търговски обекти. Отлично квалифицираните брокери и подробната база данни гарантират бързи и качествени услуги.
Недвижими имоти

ТБ Алианц България АД

Банка "Алианц България", ЗПАД "Алианц България" и "Интертайм континентал" предлагат съвместно възможност за закупуване на жилища, офиси, магазини, цели сгради.
Недвижими имоти

Канара - 21

Сделки с недвижими имоти, управление, лицензирани пазарни оценки, цифрово видео- и фото заснемане, курсове за посредници.
Недвижими имоти

Милениум имоти ООД

С офиси, разположени в центъра на София и Варна, фирмата е българско дружество с ограничена отговорност, с предмет на дейност търговско представителство, посредничество и агентство.
Недвижими имоти

БГ Риъл

Продажби и наеми на всички видове недвижими имоти - жилища, търговски обекти, офиси, ваканционни имоти, парцели и други.
Недвижими имоти

Шанс 96

Посредническа дейност при покупко-продажба на недвижима собственост, уреждане на наемни отношения, узаконяване на строежи и терени, процедурни отношения с официалните институции.
Недвижими имоти

Имоти БГ ООД

Динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление и анализи на пазара на недвижими имоти.
Недвижими имоти

Си Ел 2003 ООД

Инвестиционна компания, създадена от собствениците на фирми с голям опит в строителството и управлението на обекти.
Недвижими имоти
1 ] 2 3 4
67 резултата в 4 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg