фирми продукти
представяме
работа
 

консултанти

Крее София ЕООД

"Крee България" е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали "Крее София" и "Креер.С".
строителство, строителни дейности  /жилищно строителство

Но Нейм Арх

Проектиране и авторски надзор на жилищни, обществени и промишлени сгради; енергийна ефективност, устойчиво строителство; цялостни интериорни и дизайнерски решения; консултантска дейност.
архитектура, проектиране  /архитектура

Фламтех ЕООД

Проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на всички видове пожарогасителни, пожароизвестителни системи и оборудване. Изключителен представител на италианската компания Safety Hi-Tech S.r.l.
електрооборудване  /пожароизвестяване

Топ - Гео

Геодезически и маркшайдерски услуги, изработване на кадастър на населени места и извънселищни територии, подземен кадастър, регулация и вертикално планиране, изработване на кадастрални карти и др.
архитектура, проектиране  /геодезия

Макс Консулт БГ

Висококвалифицирани консултантски услуги в областта на правото, административните процедури, проектиране, строителство, за промени в предназначението, узаконяване, въвеждане в експлоатация на обекти.
Консултанти

Супер К ООД

Проектиране, консултантска дейност, оценяване на съответствието на инвестиционните проекти, упражняване на строителен надзор, прединвестиционни проучвания, подготовка на проектантския процес и др.
Консултанти

Евро Консулт Инвест ООД

Бизнес, ипотечно и потребителско кредитиране, банкови услуги и консултации, счетоводство и данъчна защита, пенсионно осигуряване и трудово-правни консултации, консултации и услуги по ЕС програми.
Консултанти

КПНВ ООД

Консултантска фирма, специализирана в предоставяне на професионални услуги в областта на подбор на персонал и управление на човешките ресурси. Лиценз 738/01.06.2007, валиден до 01.06.2012.
Консултанти

Борун ЕООД

Фирмата предлага бизнес оценка на всички видове активи, бизнес планове, икономически обосновки, проверка за кредитоспособност, съдействие за кредити, инвестиционен мониторинг, консултинг.
Консултанти

Лега Консултинг ООД

Консултанска компания, специализирана в две основни области на дейност - предоставяне на комплексно правно обслужване на юридически лица и представителство при сключване на сделки.
Консултанти

Ес Джи Инженеринг ЕООД

Консултантски услуги за енергийни и други инфраструктурни проекти. Доставка и полагане на хидроизолационни системи, производство на Carlisle SynTec Inc. USA.
Консултанти

Агенция Пачуърк

Управление на човешки ресурси - подбор на специалисти, проектиране на длъжности, изготвяне на системи за стимулиране на трудовото представяне, обучения.
Консултанти

ЕТ Стройконсулт - Атанас Захариев

Широка гама от дейности и услуги по предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, инсталиране, изграждане и ремонт на електроинсталации.
Консултанти

АБИК Тобо

Консултации относно инвестиционно и оборотно кредитиране на дружества в строителния бранш, включително чрез механизмите на фондовата борса.
Консултанти

Даниела Големанова

Правни консултации и услуги за вашия бизнес на български, английски и португалски език. Търговско право, вещно право, недвижими имоти, облигационно право, трудово и семейно право, данъчно право.
Консултанти

Аудио Визуални Проекти ЕООД

Професионална организация на Вашето събитие. Организира бизнес и артистични мероприятия. Конгреси, семинари, фирмени тържества, юбилеи. Мениджмънт на артисти, актьори и изпълнители. Кетъринг.
Консултанти

Техноконтрол инвест ЕООД

Консултантски услуги в областта на строителството. Извършва оценяване на съответствието на инвестиционните проекти и упражнява строителен надзор. Узаконяване на строежи и преустройства.
Консултанти

БГ Инвестмънтс 2007 ЕООД

Частна фирма с основна дейност консултации за инвестиции и финансиране в областта на строителството и недвижимите имоти.
Консултанти

Петров и Петров Консулт ООД

Бизнес-консултантски услуги: оценка, проучване, планиране, обосновка, мониторинг и посредническа дейност в сферата на инвестициите на зелено, иновациите и трансфер на технологии.
Консултанти

Долче Вита Медия

Заснемане на рекламни филми за строителни обекти, недвижими имоти. Запис на DVD. Рекламни електронни визитки.
Консултанти
1 ] 2
33 резултата в 2 страници

интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg