фирми продукти
представяме
работа
 

изолацияфирми в София

Деспо ЕООД

Предлага услуги: полагане на топло- и хидро

изолация

по алпийски способ, освежаване на сгради (боядисване, шпакловане и измазване), монтаж и демонтаж на рекламни пана/билбордове и всякакъв вид конструкции, миене на стъкла, запечатване на фуги и др. дейности, свързани с работа на труднодостъпни места.
изолация  /хидроизолация

Гомапласт АД

Единственият в България производител на изолационни материали от експандиран каучук с температурни граници на приложение от -70 до 130 С. Широката продуктова гама включва тръбна

изолация

, платна и др.
изолация  /топлоизолация

ЕТ Калвин Екстрийм

Топлоизолационни системи по алпийски способ и скеле. Ремонт, боядисване и поддръжка на фасади. Хидроизолации на покриви, монтаж на труднодостъпни места. Надежден подизпълнител при съвместна дейност.
изолация  /топлоизолация

Фибран България АД

Произвежда топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен. Предлага още каменна вата, топло

изолация

от EPS, строителна химия, системи за сухо строителство, окачени тавани, хидроизолации и др.
изолация  /топлоизолация

Новострой Инженеринг

Хидроизолации VANDEX и антикорозионни покрития ZINGA. Материали, проектиране, изпълнение. Жилищни, промишлени,хидротехнически и пътни съоръжения, резервоари за питейна вода, аварийни ремонти.
изолация  /антикорозионна защита

Изи Билд ООД

Фирмата е специализирана в консултиране, инженерни и архитектурни решения, доставка и монтаж на хидро- и топлоизолации, PVC настилки, спортни настилки и аксесоари, изкуствени треви, саморазливни подове и индустриални настилки, сухо строителство - окачени тавани, преградни стени и др.
изолация  /хидроизолация

Алп Бг ЕООД

Топло

изолация

със скеле. Алпинисти. Фирмата е създадена през 2005 г. и работи на територията на град София и областта. За всички наши обекти предоставяме договор и гаранция за качество.
изолация  /топлоизолация

ЕТ АЕМ

Водещ дистрибутор на антикондензни и противоплесенни покрития термошилд. Нанасящи се подобно на боя,те дългосрочно предпазват от конденз и мухъл и намаляват с 10% разходите за отопление
изолация  /топлоизолация

ИГ Инженеринг

Дейността на фирмата е свързана с изграждането на хидроизолационни системи на жилищни и промишлени сгради. Фирмата работи с висококачествени материали по европейски стандарт.
изолация  /хидроизолация

Мартин Белев

Фирмата се занимава с боядисване, топлоизолиране и саниране на къщи, блокове и административни сгради. Услуги: полагане на вътрешна

изолация

, саниране, зидане на балкони, обръщане на прозорци, боядисване, лепене на фаянс, редене на ламинат, вътрешни ремонти.
изолация  /топлоизолация

Дубъл-ВБ

Фирмата изпълнява външни термоизолации и всякакъв вид височинни монтажи от скеле и с алпинисти. Извършва цялостно термоизолиране на сгради, както и на части от тях.
изолация  /топлоизолация

Солео

Фасадно скеле под наем, груб строеж, ремонт на покриви, топло

изолация

, ВиК инсталации и отопление, хидро

изолация

, каменна облицовка, поставяне на гипсокартон.
изолация  /топлоизолация

Пирели 2003 ЕООД

Ремонт и пререждане и изграждане на стари и нови покриви, хидро- и топлоизолации, надграждане на тавански помещения, усвояване на тераси и балкони.
изолация  /хидроизолация

Инстинкт 79

Фирмата се занимава с: ремонт на покриви, полагане на хидроизолации, цялостно изграждане на покриви. Основна дейност: хидро

изолация

, ремонт и изграждане на покриви. Фирмата се ангажира и в сферата на сухото строителство.
изолация  /хидроизолация

Максит България ЕООД

Фирмата предлага фасадни и интериорни бои и мазилки, фасадни топлоизолационни системи, лепила, шпакловки, хидроизолационни системи, строителна химия, хидроизолации и продукти за индустриални подове.
изолация  /топлоизолация

Изоалп

Алпинисти. Tоплоизолации, хидроизолации, водостоци, украса, боядисване, фуги и уплътнения и други услуги на труднодостъпни места.
изолация  /топлоизолация

Ерготек БГ АД

Специализирана в полагане на хидро- и топлоизолации, сухо строителство и настилки и е оторизиран изпълнител на Индекс, Италия (битумни хидроизолации) и Коника, Швейцария (подови покрития).
изолация  /топлоизолация

Асматех ООД

Хидро- и топлоизолационни материали. Водоотблъскващи мазилки. Антикорозионни и киселиноустойчиви покрития. Пожарозащитни бои.
изолация  /топлоизолация

Селан ЕТ

Водещ дистрибутор на антикондензни и противоплесенни покрития термошилд. Нанасящи се подобно на боя, те дългосрочно предпазват от конденз и мухъл и намаляват с 10% разходите за отопление
изолация  /топлоизолация

Хамър Транс ЕООД

Лента СИЛ за механична защита на подземни тръбопроводи. Пластифол КМ за хидро

изолация

на канали и други хидромелиоративни съоръжения. Фолио за полимерна хидро

изолация

на плоски покриви.
изолация  /хидроизолация
12 ] 3 4
64 резултата в 4 страници

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg