фирми продукти
представяме
работа
 

вик фирми в София

Акварор ООД

Генерален представител на немските фирми: Poloplast - водопроводни инсталации от висококачествен полипропилен марка Polymutan и Sensus (бивши Meinecke и Spanner-Pollux) - водомери от 1/2" до 2000 мм.
вик  /тръби, фитинги

Акваинс ЕООД

Акваинс ЕООД е частна фирма, която предлага услуги в областта на водния сектор. Предмет на дейност на фирмата: търговия, проектиране, изготвяне на тръжни документи и надзор на строителството.
вик  /вик проектиране

Бенз ООД

ВиК и ОВ. Изграждане на газово и локално парно, подмяна на щрангове, аварийни ремонти, монтаж на санитария, смяна на водомери и други.
услуги  /вик

Технострой 2002 ЕООД

Фирмата предлага ВиК услуги, изграждане на водопроводи, монтаж и подмяна на щрангове, канализационни мрежи, отоплителни системи.
услуги  /вик

ЕТ Димиел

Проектиране, изграждане и поддръжка на водопроводни и отоплителни инсталации. Абонамент. Качество, гаранция и бързина на изпълнение на достъпни цени. Машинно отпушване на канали.
услуги  /вик

Р.Х.К. ЕООД

Коректен партньор за: отопление, ВиК и др. довършителни работи. Доставяните материали са с високо качество и на конкурентна цена. Гаранции.
услуги  /вик

Йори Термотест ЕТ

Комплексно изпълнение на ОВ и ВиК инсталации – проектиране, доставка, монтаж, системи за автоматичнорегулиране, пуск, настройка, сервиз.
услуги  /вик
1 ]
7 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg