фирми продукти
представяме
работа
 

банки

Моите пари

Портал, който позволява лесно сравняване на банкови продукти и директно кандидатстване за изгодните оферти. Същевременно "Моите пари" осъществява безплатна посредническа дейност за ипотечни кредити.
Банки

Първа инвестиционна банка

Осигурява финансиране за придобиване на дълготрайни активи, включително: покупка на предприятия или на обособени части от тях; покупка на дялове и акции; ново строителство, реконструкция.
Банки

Централна кооперативна банка

Предоставя кредити за осъществяване на инвестиционни проекти по програма "Сапард": инвестиции в земеделски стопанства; развитие и разнообразяване на икономически дейности.
Банки

Банка ДСК

Банка ДСК предоставя кредити за ново строителство, реконструкция и разширяване в рамките на програмите си за инвестиционно финансиране.
Банки

Ейч Ви Би Банк Биохим

Банката активно работи както с големи международни и местни корпоративни клиенти, така и с малки и средни предприятия, граждани и домакинства и бюджетни предприятия.
Банки

Райфайзен Банк

Приоритет е кредитирането на реалната икономика в България. Клиенти на банката са големи български и международни предприятия от всички отрасли на икономиката.
Банки

Обединена българска банка

Разработва съвместни програми с международни организации, с цел подпомагане на микро-, малки и средни предприятия, както и частни предприемачи.
Банки

Българска Пощенска Банка

Големи и предварително определени суми за финансиране на инвестиции, разширяване на бизнеса, закупуване на машини и съоръжения.
Банки

Българо-американска кредитна банка

Българо-американска кредитна банка предоставя кредити на фирми за строителство на жилищни и офис сгради.
Банки

Насърчителна банка АД

Инвестиционно кредитиране по програма Сапард, програма за дългосрочно инвестиционно кредитиране.
Банки
1 ]
10 резултата в 1 страница

интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg