фирми продукти
представяме
работа
 

арт мебели

Арт Мебел - Варна

Дейността на фирмата се състои в проектиране, производство и монтаж на мебели. Разполага със съвременна, модерна производствена база. Работи с висококачествени материали и с бързи срокове на изпълнение, като се старае да задоволя изцяло и най-високите изисквания на всеки клиент.
мебели  /арт мебели

Азия Ню Арт ООД

Директен вносител на мебел от тиково дърво, ратан, абака и др. екзотични дървесини. Фирмата разполага с богата складова наличност. Изпълнява индивидуални проекти по размери на клиента.
мебели  /арт мебели

Jabolani Art Mosaic

Огледала, вази, керамика, пана от керамична мозайка за вашия дом, офис, интериор. Арт, уникати, нестандартни решения и авторски изпълнения. Индивидуални проекти.
мебели  /арт мебели

Мебели Магия ЕООД

Мебели и цялостно обзавеждане на жилища, заведения, хотели и офиси. Фирмата изготвя интериорен проект, проектира и изработва мебели. Предлага и мебели по каталог. Изработва рисувани мебели по задание на клиента.
мебели  /арт мебели

Глобал Концепт ООД

Въжени системи за конструкции, дизайн, обзавеждане, озеленяване, неръждаеми мрежи, висящи мебели на въжета, модулни стълби.
мебели  /арт мебели

Арлашка Стайлинг Студио

Фирмата предлага следните услуги: рисуване на картини по поръчка, предложения за атрактивно обновяване на интериора на заведения и домове, изработка на ръчно рисувани предмети за бита.
мебели  /арт мебели

Екип ООД

Производство на дървени, алуминиеви и пластмасови рамки за живопис, графика, гоблени, огледала, репродукции и фоторамки.
мебели  /арт мебели

Тера Арт

Производство на мебели за кухня, трапезария, спалня, дневна. Притежава собствена сушилня за дървен материал и контролира подбора и процеса на сушене на дървения материал.
мебели  /арт мебели

Ателие Класическа Мебел

Производство и реставрация на класически мебели, дърворезба от ценни дървесни видове, рамки за огледала.
мебели  /арт мебели

Мухоморка ООД

Магазини за ексклузивни дрехи, аксесоари, екзотично обзавеждане от Индия, Непал, Тайланд, Сирия, Индонезия, Камбоджа и Виетнам.
мебели  /арт мебели

ЕТ Неделко Георгиев - Гризли

Антиквариат - стилни старинни мебели на достъпни цени.
мебели  /арт мебели
1 ]
11 резултата в 1 страница

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg