фирми продукти
представяме
работа
 

Общи условия на ползване на уебсайта:
COMFORT.BG е собственост на Енигма Технолоджи АД и всяко лице, което получи достъп до него, приема условията за ползването му без ограничения и безусловно. При несъгласие с условията за ползване моля да напуснете сайта.

Авторско право:
Цялото съдържание на COMFORT.BG е предмет на авторско право с всички запазени права, които са собственост на Енигма Технолоджи АД. Всички права са запазени, освен ако изрично не е упоменато друго. Зареждането и отпечатването на отделни страници и/или раздели е позволено, само при условие че нe се премахват бележки за авторско право или други такива, свързани със собствеността. Не се разрешава възпроизвеждането (цялостно или на части), промяната, предаването (по електронен или друг начин), свързването или използването за каквито и да е публични или търговски цели интернет портала COMFORT.BG без предварително писмено разрешение на компанията. Енигма Технолоджи АД ще отстоява своите права върху интелектуална собственост с цялата строгост на закона, включително и съдебно преследване.

Дискретност на личната информация:

Каквато и да е лична информация (вашето име, адрес, телефонен номер или e-mail адрес), която изпращате на Сайта чрез електронна поща или по друг начин ще бъде използвана от Енигма Технолоджи АД в съответствие с приетата от COMFORT.BG политика за защита на личната информация. Всяка друго съобщение или материал, който изпратите на COMFORT.BG, като въпроси, коментари, предложения и други подобни, ще се смятат за неконфиденциални и без право на собственост.

Отговорност за информацията в сайта:
Енигма Технолоджи АД се стреми да поддържа актуална информация от източници, които счита за достоверни, но не заявява, че те са такива. Компанията запазва правото си да променя без предварително уведомление съдържанието на сайта. Ние не носим отговорност за каквито и да е загуби или преки, непреки или последващи вреди, пропуснати ползи, произтичащи от или свързани с достъпа ви до и ползването на уебсайта.

Свързани уебсайтове:
Енигма Технолоджи АД не потвърждава и не носи отговорност за информацията, съдържаща се в сайтове, към които има хипервръзки, както и за предложените продукти, услуги и други такива в същите сайтове.

По преценка на редакторите на сайта обидни или неуместни коментари и мнения на посетители могат да бъдат изтривани и достъпът до конкретна секция на сайта може временно да бъде ограничен.

Използването на формата за запитвания към фирмите, участващи в сайта, за генериране на масов спам не е разрешено.


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg