фирми продукти
представяме
работа
 

Политика за защита на личната информация на Интернет портала COMFORT.BG

Общи положения

COMFORT.BG се грижи за запазването на личната информация на всеки абонат и посетител на сайта. Настоящтата политика указва каква информация можем да събираме и как тя ще се използва.

Лична информация

Личната информация събирана от COMFORT.BG, във връзка с осъществяването на нашите цели, се предоставя напълно доброволно. Ако имате съмнения относно нейното използване, моля не ни я предоставяйте. COMFORT.BG може да използва предоставената лична информация за следните цели:

  • да опознаем по-добре вашите нужди и да подобрим нашите услуги
  • да разберем мнението ви за за тяхното качество
  • да се свържем с вас

Ние можем да предоставим на трета страна обобщена, но не и индивидуална информация за посетителите и абонатите на Интернет портала COMFORT.BG. Сега и за в бъдеще ние не възнамеряваме да продаваме, даваме под наем или предлагаме за маркетингови цели вашата лична информация на трети страни.

Специална забележка за родители

COMFORT.BG е специализиран интернет портал за строителство, архитектура и обзавеждане, който е предназначен за обща публика. Родителите трябва да знаят, че Политиката за защита на личната информация на COMFORT.BG регулира използването на информацията от наша страна, но информацията, която е предоставена доброволно от деца - или други лица - в чат сесии, e-mail кореспонденция, списъци със съобщения и други подобни, може да бъде използвана от други агенти за генериране на неочаквани/нежелани e-mail съобщения. Ние препоръчвме на всички родители да дадат указания на децата си за безопасното и отговорно използване на личната им информация, докато използват Интернет.


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg