фирми продукти
представяме
работа
 

Референции за Comfort.bg

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Референция от Ювикс Импрегнейшън ЕООД

С настоящата референция изразявам своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на COMFORT.BG относно присъствието на "Ювикс Импрегнейшън" ЕООД в интернет портала.


 
 
КСЕЛА България ЕООД

Референция от КСЕЛА България ЕООД

С портала за строителство, архитектура и обзавеждане Comfort.bg си сътрудничим успешно вече няколко години. Екипът с времето е доказал своя професионализъм и точност, на които ние държим.


 
 
Чех-Пласт ООД

Референция от Чех-Пласт ООД

В потвърждение на доброто взаймодействие с интернет портала COMFORT.BG, личното ми мнение, като управител на фирма Чех-Пласт ООД е, че служителите на comfort.bg са добри професионалисти, които спомогнаха на фирмата ми да разшири клиентската ни мрежа.


 
 
Контрагент 35 ЕООД

Референция от Контрагент 35 ЕООД

С настоящата референция бихме желали да изразим задоволството си от съвместната работа с Comfort.BG вече повече от две години. Изключително сме доволни от високия професионализъм при получаване на консултации относно по-ефективното представяне на информацията за нашата фирма на сайта на Comfort.BG.


 
 
Бриз 95 ООД

Референция от Бриз 95 ООД

Коректен и точен партньор. Съвместните ни делови отношения с Комфорт.бг датират от няколко години и това време бе достатъчно да се убедя, че те носят ползи за фирмата, която управлявам.


 
 
Логос - Ботевград ЕООД

Референция от Логос - Ботевград ЕООД

ЛОГОС - БОТЕВГРАД ЕООД издава настоящата референция на Comfort.bg, като благодари на екипа за досегашната ни съвместна работа и положените усилия за популяризирането на нашата дейност.


 
 
Новотехпром ООД

Референция от Новотехпром ООД

Уважаеми бъдещи клиенти на COMFORT.BG, фирма "Новотехпром" имаше честта за първи път да работи съвместно с COMFORT.BG през настоящата 2010 г. и след обслужването, което получихме от тях, смятаме да продължим нашите делови взаимоотношения.


 
 
1 ]
7 резултата в 1 страница
препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg