фирми продукти
представяме
работа
 

Референции за Comfort.bg

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Референция от Ювикс Импрегнейшън ЕООД

С настоящата референция изразявам своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на COMFORT.BG относно присъствието на "Ювикс Импрегнейшън" ЕООД в интернет портала.


 
 
КСЕЛА България ЕООД

Референция от КСЕЛА България ЕООД

С портала за строителство, архитектура и обзавеждане Comfort.bg си сътрудничим успешно вече няколко години. Екипът с времето е доказал своя професионализъм и точност, на които ние държим.


 
 
Чех-Пласт ООД

Референция от Чех-Пласт ООД

В потвърждение на доброто взаймодействие с интернет портала COMFORT.BG, личното ми мнение, като управител на фирма Чех-Пласт ООД е, че служителите на comfort.bg са добри професионалисти, които спомогнаха на фирмата ми да разшири клиентската ни мрежа.


 
 
Контрагент 35 ЕООД

Референция от Контрагент 35 ЕООД

С настоящата референция бихме желали да изразим задоволството си от съвместната работа с Comfort.BG вече повече от две години. Изключително сме доволни от високия професионализъм при получаване на консултации относно по-ефективното представяне на информацията за нашата фирма на сайта на Comfort.BG.


 
 
Бриз 95 ООД

Референция от Бриз 95 ООД

Коректен и точен партньор. Съвместните ни делови отношения с Комфорт.бг датират от няколко години и това време бе достатъчно да се убедя, че те носят ползи за фирмата, която управлявам.


 
 
Новотехпром ООД

Референция от Новотехпром ООД

Уважаеми бъдещи клиенти на COMFORT.BG, фирма "Новотехпром" имаше честта за първи път да работи съвместно с COMFORT.BG през настоящата 2010 г. и след обслужването, което получихме от тях, смятаме да продължим нашите делови взаимоотношения.


 
 
1 ]
6 резултата в 1 страница
препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg