фирми продукти
работа
 
Резиденция Stella - нова луксозна жилищна сграда в София
"Крее София" представя "РЕЗИДЕНЦИЯ STELLA" – нова 44-метрова модерна жилищна сграда, която включва магазини, офиси, 11 жилищни етажа и две подземни нива от затворени гаражи.

Акт 14 издаден на 01.07.2022
Резиденция Stella - нова модерна жилищна сграда в София
Новостроящата се сграда е разположена на ул. Проф. Кръстьо Мирски №3 в София, на 300 метра от метростанция Витоша и МОЛ "Парадайз", в непосредствена близост до реномирани здравни и учебни заведения. Районът предоставя богато търговско обслужване и разполага с удобни транспортни връзки.
Резиденция Stella - местоположение
Луксозната резиденция Stella предлага високи жилищни етажи с желано изложение и впечатляваща гледка към планините.

Иновативното строителство отговаря на френските изисквания за съвременен комфорт, уют, функционалност и качество. Площите са максимално оползотворени, проектирани за удобство, простор и модерна визия на всеки дом.
Резиденция Stella - нова луксозна жилищна сграда в София
Гъвкавият архитектурен подход към вътрешния дизайн създава възможности за богат избор от обособени самостоятелни апартаменти с площ от 64 м2 до 414 м2 чрез предвидените типове разпределение за всеки етаж. Използват се модерни технологии за постигане на безупречна топло- и шумоизолация, с подчертано внимание към възможностите за климатизация.
Резиденция Stella - нова модерна жилищна сграда в София
Двете подземни нива от просторни EV самостоятелни гаражи, разположени от двете страни на двупосочна подземна улица, са уникални в района. Трите магазина на партерния етаж са проектирани с гъвкаво обемно разпределение, собствени паркоместа. Просторният офисен етаж разполага с голяма слънчева кафе-тераса.
Резиденция Stella - нова луксозна жилищна сграда в София
Елементи на завършеност на "РЕЗИДЕНЦИЯ STELLA"

Конструкция: Монолитна бетонена антиземетръсна конструкция, зидарията с тухла "Wienerberger" с дебелина от 25 см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите са шумоизолирани, също с тухла "Wienerberger", завършени с боядисана в бял латекс мазилка и подова замазка.

Фасада: Вентилируеми фасадни обшивки от светъл чист Врачански варовик от Булкам Декор, италиански структурен гранит Nero Impala и цялостна изолация от каширана минерална вата с дебелина 14 см.

Дограма: Последно поколение алуминиеви профили Reynaers Masterline 8 Hi, троен стъклопакет Saint Gobain с прекъснат термомост и с два цвята на профилите – по RAL 7016 отвън и бели отвътре, реализация на Валда.

Входни врати: Блиндирани пожароустойчиви врати с МДФ с механично и електронно управление. Сегментни автоматизирани гаражни врати за всички гаражи, реализация на Логел.

Отопление, топла вода, газ: Сградата е изцяло обезпечена с качествена газова инсталация. За всеки апартамент Рувекс монтира самостоятелен френски газов котел De Dietrich и италиански радиатори Global. Монтира се и цялостна система с обратими климатици De Dietrich с подходяща мощност. Предвидена е и възможност за допълнителен монтаж на електрически бойлер.

Силни и слаби токове: Реализацията на цялостната електрическа инсталация е от ЕлКор с материали на Schneider Electric и Legrand. Оптичен кабел е предвиден до всеки апартамент с възможности за включване към всички национални оператори. Домофонната цифрова инсталация на HiKVision е интелигентна видео уредба, с цветни терминали и автоматично разпознаване. Предвидени са видеонаблюдение и периметрова охрана. Пожароизвестителната централа е на италианската фирма INIM.

Асансьори: Модерни бързи пътнически с безшумно електрическо задвижване на водещ производител "Schindler" – с мотор и кабина от най-новата гама.

В тази луксозна сграда с незаменим поглед към планината и града е помислено за всичко.
"Крee България" е френско-българска фирма, която повече от 15 години строи по френски проекти с модерна архитектура, развива и управлява жилищни имоти пряко и чрез своите филиали "Крее София" и "Креер.С".

Известна с качеството на своето строителство и с взискателното си отношение към изграждането на комфортна, функционална и дружелюбна жилищна среда по френски стандарти, "Крee България" проектира и изгражда уникални жилища с неоспорими удобства и атрактивно местоположение. Свидетелство за високите изисквания на фирмата към предлаганите на жилищния пазар обекти е пълната им реализация.
Инвеститор: Крее София ЕООД
посещения: 6260
запитване

галерия
Апартамент 3 - ниво 1 - площ 155.63 м2
Апартамент 17 - ниво 6 - площ 127.73 м2
Апартамент 18 - ниво 6 - площ 129.95 м2
Апартамент 19 - ниво 6 - площ 155.84 м2
Апартамент 21 - ниво 7 - площ 129.95 м2
Апартамент 23 - ниво 8 - площ 127.73 м2
Апартамент 24 - ниво 8 - площ 129.95 м2
Апартамент 25 - ниво 8 - площ 155.84 м2
Апартамент 27 - ниво 9 - площ 98.04 м2
Апартамент 31 - ниво 11 - площ 180.88 м2

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg