фирми продукти
работа
 
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Градината е естественото продължение на Вашия дом, но на открито. Независимо дали ще оформите тераса, басейн, барбекю или просто място за забавление и отмора, с продуктите на Semmelrock може да създадете свой индивидуален стил. С нашите разнообразни дизайнерски решения ще успеете да изразите своята креативност. Възползвайте се от богатата гама повърхности с различни структури, естествени цветове, модерни формати, многообразие от възможности за комбинации между продукти с различно предназначение, но еднакво излъчване, за да подсилите хармоничното излъчване на Вашия дом или за да откроите зони с различна функционалност, или бъдете творец и създайте акценти, които да впечатлят всеки гост.

Вдъхновени от природата – продукти със структурни повърхности

Благодарение на дизайнерския усет и усъвършенствани технологии, Semmelrock предлага богата гама от структурни повърхности за създаване на индивидуални проекти. Всички, които предпочитат да внесат в своето любимо кътче успокояващата и ненатрапчива визия на дърво, пясъчник, травертин или гранит, могат да направят своя избор между продукти Semmelrock Premium. Те предлагат изчистени форми, разнообразни формати и специално разработени допълващи елементи за цялостна и хармонична визия. Предимствата на бетоновите изделия пред естествения камък и дървото се крият в контролираното качество и устойчиво производство.
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Луксозен дизайн с висококачествен порцелан

Превърнете терасата в част от композиционното оформление на Вашия дом. Съчетайте интериорния и екстериорния дизайн с голямоформатните плочи AirPave®. Серията плочи от висококачествен порцелан, произведени по специална технология, притежава висока устойчивост на атмосферни условия. Дебелината от 2 cm ги прави изключително леки и подходящи за оформление на външни пространства, като тераси, веранди, покривни градини, пространства около басейни, както и за фоайета, зимни градини или други пространства на закрито. Плочите от фамилията PANAMA предлагат дискретни меки цветове, които допълват всеки стил. С нежния си блясък на повърхността, плочите MONARO грабват погледа дори и на най-претенциозните. Правите кантове и издължената форма предоставят възможности за многообразни комбинации с бетоновите изделия от продуктовата гама на Semmelrock.
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Превърнете пътеките в естествено продължение на терасата или басейна

Оформянето на градински пътеки, алеи и площадки на широка тревна фуга или подчертани с декоративен чакъл осигурява оригинален дизайн и хармония със заобикалящата среда. За оформяне на зелени площи Semmelrock разработва плочи и настилки с формати, които осигуряват възможност за монтаж на широка тревна фуга, което придава на пътеката естествено звучене, като оставя пространство за озеленяване и се грижи за опазването на микроклимата.
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Многофункционална градина
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Системите за стени и огради Bradstone предлагат възможности за организиране на зелените площи и растителните видове по нов начин. Функционалността на елементите на системите Madoc, Travero, Argento гарантира лесен монтаж. Създайте красиво ъгълче с клоц, подпорна стена или чешма. Добавете своя акцент.

Светлина в градината

Възползвайте се от възможностите, които предлагат нашите модерни, икономични соларни осветителни системи. Нощният живот в градината е достъпен с подходящото осветление. Маркирайте с водещи светлини пътеките и зоните около басейна или придайте романтично звучене на терасата. Комбинирайте настилките със соларните елементи или поставете системата осветителни тела за вграждане в плочите на алеята, или просто поставете неоновата LED осветителна лента между плочите и борда на басейна.
Живот на открито със Semmelrock Stein+Design
Потърсете вдъхновение в нашата мострена градина

Като специалисти при осигуряването на цялостни решения за оформление на заобикалящата ни среда, в нашата мострена градина ще намерите идейни решения за комбиниране на нашите продукти. Ще придобиете реална представа за цветовете, структурите, форматите. Предлагаме Ви възможност да намерите своето вдъхновение за създаването на Вашия индивидуален проект. Посетителите на мострената ни градина ще получат професионална консултация, възможност да се включат в промоционалната ни кампания да края на месец юни, както и възможност за изготвяне на проект на настилка. Заповядайте при нас!

В забързаното и натоварено ежедневие почитателите на модерния и интригуващ дизайн могат да потърсят вдъхновение и във виртуалния свят на Semmelrock. В уебсайта на компанията на Ваше разположение са разнообразни услуги, техническа информация и актуални промоционални предложения.

А за любителите на традиционното, нашият каталог "Идеи за градина 2017" представя многобройни снимки, информация за продуктите, кратки технически данни и съвети. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на вашето внимание. Можете да получите каталога "Идеи за градина 2017" при дистрибуторите ни в цялата страна, при посещение на мострената ни градина или чрез поръчка в уебсайта на компанията.
посещения: 1935
запитване

галерия
Плочи AirPave Monaro Gris
Плочи AirPave Monaro Nocturno
Плочи AirPave Panama Nacar
Плочи AirPave Panama Nacar Beige
Плочи AirPave Panama Nacar Bluelias
Плочи Bradstone Log Traversa
Плочи Bradstone Log Traversa
Плочи Bradstone Milldale
Плочи Bradstone Milldale
Плочи Bradstone Milldale
Плочи Bradstone Old Town
Плочи Bradstone Old Town
Плочи Bradstone Travero
Плочи Lusso Tivoli
Плочи Lusso Tivoli
Плочи Nordic Maritime
Плочи Bradstone Old Town
Плочи Bradstone Old Town
Плочи Sven
Плочи Umbriano

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg