фирми продукти
работа
 
Паркетен Свят - открийте качествените паркети за своя дом
За своите 20 години фирма Паркетен Свят значително се развива, превръщайки се от семейно магазинче в град Бургас в национална верига магазини за подови настилки. Оценявайки природата и естествения материал, какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им.

Към днешна дата Паркетен Свят ООД е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки - Quick Step (Unilin), Тarkett, Egger, Haro, Karelia, Кrono Original и др. Освен това ние предлагаме и допълнителни аксесоари като подложка, первази, лайсни и всички необходими консумативи за поддържането и грижата за Вашата подова настилка.

Верига магазини Паркетен Свят разполага със 17 обекта, които са разположени в най-големите градове на страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Добрич, Сливен и Айтос.
Магазинна мрежа на Паркетен Свят
Паркетен Свят неуморно обновява гамата от продукти и услуги. Списъкът с изисквания за желаната подова настилка е дълъг? При нас ще откриете класически, модерни, изтънчени, устойчиви и екологични декори, на добри цени.

Продукти:

Ламиниран паркет
Няма по-добро съотношение цена-качество от ламинирания паркет. Над 410 декора ламиниран паркет от реномирани немски, австрийски, финландски производители, на най-добри цени.

Естествен паркет
Разнообразие от класически паркети, в различни размери и селекция на дървесината. Дълготрайни и издръжливи подови настилки, които ще придадат класика, топлина и уют на Вашия дом.

Трислоен паркет
Ще намерите в нашите магазини над 125 декора трислойни паркети на европейските производители Tarkett, Haro и Karelia. Трислойният паркет е все по-предпочитан от българските домакини, поради лесния монтаж и автентичната и уникална визия.

LVT подови настилки
Ще откриете иновативните LVT подови настилки, които съчетават в едно устойчивост на вода, замърсяване, UV лъчи, като в същото време са с красива автентична визия на паркет, теракот или камък.

Нашите услуги:

Консултация
При избора на най-подходящата за Вас подова настилка ще получите индивидуална консултация и съвет, който да Ви улесни максимално.

Дизайн на стая
Изпратете ни снимка на вашето помещение, а ние с радост ще направим безплатен дизайн на вашия под с нашите ламинирани паркети.

Връзка
Директна връзка с нашите магазини по телефон, e-mail или в социалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter или Pinterest.

С нас Пестите пари
В магазините ни може да закупите точното количество паркет, което ви е необходимо, защото продажбата става на бройка. А ако случайно ви остане нещо след монтажа, било то лайсни или дъски, можете спокойно да ги върнете.

Доставка
Предлагаме доставка до вашия дом, в удобен за Вас час и дата.

Монтаж
Висококвалифицирани монтажисти ще извършат монтажа на вашата подова настилка, в най-кратки срокове и с гаранция за качество.

Циклене на паркет
Обновете вашия стар паркет чрез безпрахово циклене и лакиране.

Лизинг или POS терминал
За по-голямо удобство предоставяме възможност за плащане с дебитна, кредитна карта или закупуване на артикули на изплащане. При лизинга Ви е нужна само лична карта, а одобрението е в рамките на 10 минути.

Онлайн
Ако сте далече от нашите магазини, може да направите поръчка онлайн.

Паркинг
Предимство за Вас клиенти е мястото за паркиране в близост до магазина.
посещения: 17154
запитване

галерия
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Паркетна настилка
Паркетни настилки
Паркет
Паркети
Винилови настилки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg