фирми продукти
работа
 
Уникално съчетание от свойства - новите топлоизолационни плочи MULTIPOR
Вече и на българския пазар можете да намерите изолационен продукт, който да изпълнява всички ваши изисквания. Новите топлоизолационни плочи MULTIPOR се произвеждат вече и в България по немска технология. Заводът на КСЕЛА България в гр. Добрич е единствената производствена база в света, освен заводите в Германия.
MULTIPOR е подходящ за външни и вътрешни топлоизолации
Уникалното при MULTIPOR е комбинацията от неговата твърда структура, пожароустойчивост и паропропускливост. Освен допълнителна топлоизолация (коефициент на топлопроводност λизч=0,045W/mK) MULTIPOR осигурява здравословен микроклимат чрез способността си да "диша", което спомага за предотвратяване появата на мухъл в помещенията.

За разлика от масово използваните топлозиолации, Multipor не се възпламенява и не отделя вредни за човека и околната среда газове, не променя с времето своите технически характеристики и не се нуждае от последващо саниране.
Новият материал се предлага във вид на плочи с размери 600х500 mm и дебелини от 50 до 200 mm. Отличните му топлотехнически и конструктивни качества го правят подходящ за външни и вътрешни топлоизолации.
MULTIPOR е подходящ за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи
Лесното му поставяне, ниско обемно тегло (между 100 и 115 kg/m3) и минималната последваща поддръжка го правят изключително подходящ за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи.

Multipor е отлична алтернатива на класическите топлоизолационни материали при изграждане на многослойни топлоизолационни системи – при саниране на стари сгради или при новостроящи се нискоенергийни къщи.
MULTIPOR е подходящ за вътрешна топлоизолация

Особено предизвикателство за специалистите е подобряването на енергийната ефективност на сгради паметници на културата или други, при които не е възможно променяне на фасадата. В тези случаи единственото решение, за да подобрите енергийната ефективност на сградата е поставянето на вътрешна топлоизолация.

Качественото саниране води не само до намаляване на разходите и подобряване на микроклимата в помещенията, но и същевременно съществено повишава стойността на недвижимия имот.

www.xella.bg
Топлоизолация: Ксела България ЕООД
посещения: 23869
запитване

галерия
Плочите MULTIPOR са подходящи за външна и вътрешна топлоизолация
Плочите MULTIPOR са подходящи за изолация на тавани на подземни помещения и гаражи
Плочите MULTIPOR са подходящи за вътрешна топлоизолация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg