фирми продукти
работа
 
Фламтех ЕООД предлага съвременни пожарогасителни системи - интелигентно решение за вашата сигурност и защита
Фламтех ЕООД е специализирана в областта на пожарната безопасност чрез услугите: проектиране, доставка, монтаж и абонаментно обслужване на всички видове пожароизвестителни и пожарогасителни системи, изработване на част Пожарна безопасност. Предлагаме противопожарно оборудване и пожарозащитни покрития, извършваме сервиз на пожарогасители, обследване на обекти, консултации, изготвяме схеми за евакуация.

Ние сме компания, която се стреми към непрекъснато усъвършенстване, за да предлагаме висококачествени продукти и услуги. Лидери сме на българския пазар в предлагането на газови пожарогасителни системи от ново поколение, безопасни за хората и околната среда – не нарушават озоновия слой и осигуряват пълно спазване на противопожарните технически изисквания, екологични параметри по изискванията на EPA и екологичните стандарти във връзка с човешката безопасност.
Пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125® и NAF S 227®
Пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125® и NAF S 227®
Гасителните агенти за обемно гасене NAF S 125® и NAF S 227® са одобрени от американската агенция за защита на околната среда (EPA)
Гасителните агенти NAF S 125® и NAF S 227® са одобрени от американската агенция за защита на околната среда (EPA)
Предлагането на съвременни, високоефективни решения в пожарогасенето и пожароизвестяването е основен приоритет в нашата работа, като непрекъснато се стараем да отговорим с креативни решения на нашите клиенти, съгласно повишените изисквания в нормативната уредба за пожарна безопасност. Затова още в идейната фаза на строежите се залагат проектни решения за оптимално и ефективно функциониране на системите за защита от пожар. Проектирането на системите се извършва със специализиран и лицензиран софтуер на водещите световни производители на системите.

Гасителните агенти за обемно гасене NAF S 125® (HFC-125 + d-limonen) и NAF S 227® (HFC-227ea + d-limonen) са одобрени от американската агенция за защита на околната среда (EPA) за приложение като заместители на Халон 1301 в нормално обитавани площи. Това са чисти и електрически непроводими гасителни състави за гасене на пожари от клас А, В и С.
Гасителни агенти за обемно гасене NAF S 125®
Гасителни агенти за обемно гасене NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Нашето интелигентно решение е автоматични пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125® и NAF S 227® от Safety Hi-Tech. Инсталациите с тези гасителни агенти ликвидират пожара в началния стадий, преди разрастването му, което ги прави сигурни и ефективни. Те акумулират в себе си предимства като максимална безопасност за хората и околната среда, максимална скорост на гасене, минимални щети, минимално тегло на системата, минимално заето пространство, минимални разходи за поддръжка, най-добро съотношение цена/ползи.
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации с чисти агенти NAF S 125®
Интелигентната пожароизвестителна система е особено важна за осигуряване на пожарната безопасност в отговорни обекти. Създадената от Bosch Sicherheitssysteme GmbH и непрекъснато обогатявана технология LSNi (Lokale SicherheitsNetz Improved – Local Security Network Improved – Локална мрежа за сигурност подобрена) е стабилна основа за изграждане на пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи. Представлява най-съвременна комбинация от хардуер, софтуер и протокол за обмен на данни в системата. Тази технология е резултат на дълго натрупван опит в пожароизвестяването, нови разработки и изпреварващо внедряване на европейските стандарти от серията EN 54. Системата FPA на Bosch е единствената, която съответства напълно на БДС DIN EN 54-13, определящ изискванията към пожароизвестителните системи и съвместимостта на съставните им части.

Фламтех ЕООД е изключителен представител на SAFETY HI-TECH S.r.l., Италия, за проектиране и доставка на пожарогасителни инсталации с новите пожарогасителни агенти NAF S 125® и NAF S 227®.
Пожарна безопасност: Фламтех ЕООД
посещения: 4406
запитване

галерия
Пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации от ново поколение с чисти агенти NAF S 125®
Пожарогасителни инсталации
Гасителни агенти за обемно гасене NAF S 125® (HFC-125 + d-limonen)
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - АИКО, София
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - галерия
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - МОЛ Пловдив
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - МОЛ София
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - Марково тепе
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - МОЛ Сердика София
Изградени пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации - София Аутлет център

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg