фирми продукти
представяме
работа
 

1. Как да намеря в COMFORT.BG информацията, от която се интересувам?

В COMFORT.BG има два основни начина за навигация - чрез търсачката и по категории.

Търсачка  

Търсенето в COMFORT.BG може да се извърши по три признака чрез търсачката:
Избира се рубрика от падащото меню (фирми, продукти, новини, статии, представяме, работа), както и град от падащото меню за градове (изборно), след което се въвежда съответната ключова дума или фраза в полето "дума" и се избира бутон "търси".
 
Търсене по категории   

Информацията за фирмите абонати на COMFORT.BG е разделена в 17 категории в секция ФИРМИ, в зависимост от тяхната дейност. Към всяка категория има определен брой подкатегории, които дават възможност за по-прецизно сортиране на информацията. Секция ФИРМИ е достъпна от надписа ФИРМИ над списъка с категории в лявата част на всяка страница.
 
При избор на категория или подкатегория в секция ФИРМИ, се появява списък с кратките описания на фирмите, включени в тази категория/подкатегория, подредени в зависимост от абонаментния план. Изборът на определена фирма с платен абонамент от списъка дава възможност за преглед на пълния профил на фирмата - контактна информация, разширено описание на дейността й, представяне на продукти или услуги. Предоставена е възможност за изпращане на запитване към съответната фирма чрез бутона Запитване
При избор на фирма с пробен абонамент от списъка, се появява профилът й с кратко описание и град.
 
За удобство на потребителите на портала е въведена допълнителна секция ПРОДУКТИ, съдържаща всички продукти или услуги на фирмите с платен абонамент, разпределени по категории и подкатегории. Секция ПРОДУКТИ е достъпна от надписа ПРОДУКТИ над списъка с категории в лявата част на всяка страница.
При избор на съответната категория или подкатегория в секция ПРОДУКТИ, се появяват изображения с продукти или услуги към съответната категория/подкатегория. В общия списък всеки продукт е представен накратко със снимка, заглавие и име на фирма. При избор на определен продукт от каталога, се появява страница с подробното му описание, предоставяща възможност за преглед на изображението в по-голям размер, както и възможност за изпращане на запитване към съответната фирма чрез бутона Запитване.

2. Как да се регистрирам като посетител?  
 
Регистрацията става от бутон регистрация в горното ляво поле, при което се отваря формуляр за регистрация на посетители. След регистрацията посетителят получава паролата си за достъп до портала на посочената електронна поща. Влизането в портала става от бутона вход в горния ляв ъгъл. В полето "E-mail" се въвежда електронната поща, с която се е регистрирал посетителят, а в полето "Парола" - получената парола за достъп.

3. Как да обновя информацията във фирмения профил?


След регистрацията всяка фирма с платен абонамент получава парола на електронната си поща, с която е регистрирана в сайта. Влизането в профила става от бутона вход в горния ляв ъгъл. В полето "E-mail" се въвежда електронната поща, с която е регистрирана фирмата, а в полето "Парола" - предварително получената парола за достъп.


препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg