фирми продукти
представяме
работа
 
“Сименс” ЕООД ще изгради нов разменно-сортировъчен център в София

“Сименс” ЕООД ще изгради нов разменно-сортировъчен център в София“Български пощи ”ЕАД и “Сименс” ЕООД подписаха договор за изграждане на разменно-сортировъчен център на територията на София, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет. Договорът включва предпроектни проучвания, проектиране, строителство, доставка и монтаж на технологично оборудване, подготовка и въвеждане на обекта в експлоатация. Документът бе подписан от главния изпълнителен директор на “Български пощи” ЕАД Аксиния Славчева, от управителя на “Сименс” ЕООД Стоян Нешев, както и от упълномощения представител на “Сименс” ЕООД Теменуга Маркова. На събитието присъстваха вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев и посланикът на ФРГ у нас Харалд Киндерман.

Задълженията на “Сименс” ЕООД по изпълнение на договора са свързани с доставка и монтаж на технологичното оборудване, подготовка и въвеждане на обекта в експлоатация. Оборудването ще включва машина за четене, видеокодиране и предварително сортиране, както и машина за фино сортиране. Новите машини ще работят със скорост на четене и сортиране не по-малка от 30 000 пратки на час.

“Главболгарстрой” АД, като подизпълнител на договора от страна на “Сименс” ЕООД, ще извърши предпроектните проучвания, проектирането и строителството на обекта.

Изграждането на Разменно-сортировъчен център – София е част от дългосрочната инвестиционната програма на ”Български пощи” ЕАД за автоматизиране на сортировъчните процеси в пощенската мрежа и за създаване на съвременни сортировъчни центрове, отговарящи на всички европейски изисквания.

С въвеждането в експлоатация на Разменно-сортировъчния център “Български пощи” ЕАД ще изпълни международните стандарти, свързани със сроковете за доставка на международните пощенски пратки.


21 юли 2005 - comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
разменно-сортировъчен център, Сименс, Български пощи, технологично оборудване


още от категорията специализирани

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg