фирми продукти
представяме
работа
 
Винербергер организира уебинар на тема "Строителни материали за устойчив дизайн и намаляване на CO2 на сградите"

Адаптирането към изменението на климата изисква непрекъснати усилия и трансформации във всички сфери на живота. Концепцията за устойчивост придобива все по-голямо значение в строителството и от архитектите и инвеститорите се очаква да мислят цялостно от ранните етапи на проекта (идеен проект, избор на материали и т.н.). Презентацията ще покаже резултатите от изследователски проект за въздействието на различни структурни системи и материали върху емисиите на CO2 на сградата през целия й жизнен цикъл. Освен това ще бъдат демонстрирани възможни подходи и основополагащи принципи на устойчивия дизайн, всички с цел намаляване на въздействието на сградата върху околната среда.

Уебинар: Строителни материали за устойчив дизайн и намаляване на CO₂ на сградите

Уебинарът ще се проведе на 27 септември 2023 г., от 16:00 до 17:00 ч. Лектор ще бъде Амел Емкич - ръководител на отдела за управление на продуктите във Винербергер Хърватска и Словения. Има магистърска степен в областта на разработването на строителни продукти за сеизмични региони от Факултета по строително инженерство на Университета в Любляна. Във Винербергер той ръководи различни изследователски и развойни проекти за устойчиви материали, иновативни продукти и модерни системни решения.

Уебинарът ще се проведе на английски език!


За да вземете участие в събитието, е необходимо предварително да се регистрирате тук. Очакваме ви!

Автор: Винербергер ЕООД


7 септември 2023 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Винербергер, Wienerberger, Semmelrock, устойчив дизайн, устойчиво строителство, сградно строителство, строителни материали


още от категорията архитектура, проектиране

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg