фирми продукти
представяме
работа
 
Винербергер Ви кани на уебинара: "Иновативни тенденции в планирането и проектирането на градска среда"

Уебинарът има за цел да се превърне в платформа, която да представи световните тенденции при проектиране на градските пространства и да постави началото на дискусия, в която да представят своята гледна точка различни заинтересовани страни в процеса, така че да търсим заедно работещи решения, които да отговарят на всички съвременни изисквания.

Винербергер от десетилетия инвестира сериозни ресурси по опазване на околната среда, съхранение на биоразнообразието, намаляване на въглеродния отпечатък от производството и използването на нейните продукти, намаляване на потреблението на питейна вода и забавяне на ефекта на прегряване на големите градове вследствие на глобализацията и урбанизацията. Във всички сегменти, в които компанията или нейните дъщерни дружества е активна, се разработват продукти, които изпълняват тези цели все по-ефективно. Следвайки тази корпоративна култура Semmelrock винаги е имал за цел да излезе извън рамките на производството на изделия от вибропресован бетон, като предлага цялостни системни решения, с които да бъде осигурен климатичен комфорт в градовете, за да се намали вредното влияние на градския топлинен остров върху околната среда.

Уебинар Иновативни тенденции в планирането и проектирането на градска среда

Гост лектори на уебинара ще бъдат урбанистите Силвия Чакърова и Нурхан Реджеб от студио за градски дизайн и планиране place.make. С тях ще засегнем и темата за необходимостта от стандарти при настилките и обзавеждането на публичните пространства. Студио place.make са автори на няколко стандарта към Наредбата за градската среда на Столична община - стандарт за настилки и стандарт за елементи на обзавеждането в пешеходните пространства, както и стандарт за графично оформление на номерацията на жилищните сгради в кварталите с комплексно застрояване. Те ще споделят своя ценен опит с Вас на 27 април 2023 от 16:00 часа. За да вземете участие, е необходимо предварително да се регистрирате тук:
https://register.gotowebinar.com/register/309526146709717087.

Уебинарът е подходящ за архитекти и проектанти в областта на градската среда. Очакваме Ви!

Автор: Винербергер ЕООД


19 април 2023 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Винербергер, Wienerberger, Semmelrock, градска среда, външни настилки, градски дизайн


още от категорията архитектура, проектиране

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg