фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя инструменти за отстраняване на плевели

За ефективно отстраняване от различни настилки на плевели и трева с минимално изхвърчане на материала STIHL вече предлага няколко решения: можете да избирате между новия акумулаторен уред за отстраняване на плевели RGA 140 от акумулаторната система АР на STIHL, приставката за отстраняване на плевели RG за допълнително монтиране на бензинови или акумулаторни коси или КомбиИнструмента приставка за отстраняване на плевели RG-KM за Вашия бензинов или акумулаторен КомбиДвигател STIHL.

При поддръжка на градински площи и ландшафт с новия акумулаторен уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140 професионалните потребители в комуналния сектор отстраняват ефективно растения от твърди повърхности, покрай бордюри или около препятствия като стълбове и мантинели, както и под заграждения. Той е много подходящ за отстраняване на плевели. Благодарение на осцилиращите му режещи дискове със слабата си ротационна енергия здравият професионален уред за отстраняване на плевели осигурява косене с минимално изхвърчане на материал и на жилава трева и храсталаци. Ергономичната лостова ръкохватка подпомага естественото движение при косене, което е голямо предимство преди всичко при продължителна работа на заетите в общински служби и пътно-строителни дружества, на домакини в училища или на заетите с поддръжка на паркови площи например. RGA 140 разполага с тих двигател EC с три регулируеми степени на мощност. От комфортната мултифункционална ръкохватка с регулиране на оборотите можете да настройвате оборотите безстепенно, за да работите ефективно. Благодарение на ниските нива на шум с него работите безпроблемно и в райони с наложени ограничения на шума.

Акумулаторен уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140
На корпуса на акумулаторния уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140 има възможност за монтиране на STIHL смарт конектор 2 A.
Акумулаторните батерии от системата АР на STIHL могат да бъдат поставени директно в корпуса на двигателя, което повишава мобилността и гъвкавостта по време на работа.
Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са конструирани за професионална употреба и за ежедневно използване и при неблагоприятни метеорологични условия. Освен това те разполагат с доказана при вътрешни проверки защита от всестранно напръскване с вода. При STIHL RGA 140 тази защита е сертифицирана и съгласно IPX4.

Приставка за допълнително монтиране на моторни коси RG на STIHL
Приставката за отстраняване на плевели за допълнително монтиране на моторни коси RG на STIHL е подходящ режещ инструмент за ефективно отстраняване на плевели от професионалистите по поддръжка на ландшафта и в пътно-строителни дружества и може да се използва подобно на четка за плевели. Съвместима с различни моторни коси на STIHL, тя работи надеждно както на пръст и чакъл, така и на асфалт и павирани настилки. Принципът на работа е същият като на RGA 140, благодарение на което с нея косите с минимално изхвърчане на материал покрай улици, бордюри, паркинги или островчета за пешеходци. Необходимата безопасна дистанция до превозни средства и предмети е само 3 м, а до хора – съответно 5 м. Специална конструкция на ножа намалява запушването с отрязан материал. Приставката RG на STIHL е подходяща за монтиране на следните 4 модела моторни коси STIHL, предлагани в България: FS 94, FS 131, FSA 130 и FSA 135. Важно е да се има предвид, че приставката за отстраняване на плевели RG е позволено да се монтира допълнително и обслужва само от професионални потребители.

КомбиИнструмент приставка за отстраняване на плевели RG-KM на STIHL
КомбиИнструмент приставка за плевели RG-KM на STIHL
Подобно на четка за плевели с приставката за КомбиДвигатели STIHL RG-KM ландшафтните градинари, заетите с поддръжка на зелени площи и на пространствата около улици и пътища получават ефективно помощно средство за ефикасно отстраняване на плевели и трева от чакъл, асфалт или павирани настилки. КомбиИнструментът приставка за отстраняване на плевели RG-KM на STIHL е конструиран за косене с минимално изхвърчане на материал: за разлика от въртящата се корда горният и долният нож се движат напред и назад един към друг на ок. 30°. В резултат на слабата ротационна енергия при косене покрай улици, паркинги и бордюри почти не се завихрят камъчета, което дава възможност за намаляване на минималната безопасна дистанция от 3 метра до предмети и превозни средства и 5 метра до хора. Така отстраняването на плевели с RG-KM се извършва ефективно и лесно. С него можете да работите и продължително време без прекъсване, тъй като има слаба склонност към запушване или омотаване на отрязания материал. Ако искате да го видите в действие, можете да гледате видеото за неговото приложение в YouTube канала на STIHL. КомбиИнструментът приставка за плевели RG-KM е част от КомбиСистемата на STIHL. Той се свързва бързо и без инструмент със следните КомбиДвигатели, предлагани у нас: бензиновите KM 94 RC-E и KM 131 R и акумулаторния KMA 130 R.

Който и от трите, представени по-горе, инструмента за отстраняване на плевели да изберете, ще се справите с тях ефективно, комфортно и с минимално изхвърчане на материал. За повече информация, посетете най-близкия дилър на STIHL или www.stihl.bg.

Автор: Андреас Штил ЕООД


16 септември 2022 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, отстраняване на плевели, косачки, уреди за косене, акумулаторни косачки, приставки за косене


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg