фирми продукти
представяме
работа
 
Настилка Semmelrock за комфортна зона около басейна в двора

Настилките Semmelrock за зони около басейни са разработени на база дългогодишен опит, проучвания и тестове. Те гарантират сигурност и дълготрайна експлоатация, както и естетическа завършеност на пространството около басейна. Предимство е и възможността за избор от различни стилове на оформление.

Настилки Semmelrock за зони около басейни
Плочите и бордовете на Semmelrock за зони около басейни са приятни на допир, с фина структура, която не задържа замърсявания. Повърхността им осигурява максимална защита срещу подхлъзване, дори и на боси крака. Притежават гарантирана устойчивост към всички химикали, одобрени за третиране на водата.

Пигментите, с които са оцветени плочите и допълващите елементи, са с максимална UV устойчивост, за да могат да устоят на силните слънчеви лъчи.       

Разработените решения са в унисон с най-новите тенденции в екстериорния дизайн. В зависимост от предпочитанията си, всеки може да избере подходящо оформление в модерен, средиземноморски или класически стил. Разнообразните модерни цветове, повърхности и формати, както и възможността да получите професионален съвет в мострената градина на Semmelrock или разработен за индивидуалните нужди проект, гарантират безпогрешен избор на настилка за зоната около басейна.

Порцеланови плочи AirPave®

Една от сериите, предлагани за зоните около басейни, е гамата порцеланови плочи AirPave®, които впечатляват с несравнимо качество, устойчивост и здравина. Разнообразието от декори, цветове и размери позволява разработването на модерни и изискани решения.

Порцеланови плочи AirPave® за зоната около басейна
Кадифени на допир, но напълно антихлъзгави, плочите от тази серия са перфектно решение за клиенти, които не са склонни да правят компромиси с дизайна и функционалността на екстериорното оформление.

Плочите са калибровани, поради което са подходящи и за лепене върху изградена основа от бетон. С тях може да се облекат стъпала или да се направят различни преходи, ако теренът предполага терасиране.  

Плочите AirPave® могат да се комбинират и с други продукти на Semmelrock, като Bradstone Lias, Lusso Tivoli, Lusso Vulcano.

Плочи AirPave® - разнообразие от декори
Предимства на порцелановите плочи AirPave®

  • Устойчивост на препарати за третиране на водата.
  • Неподатливост на UV стареене.
  • Устойчивост на температурни амплитуди.
  • Висока устойчивост на удар.
  • Антихлъзгави, но с приятен на допир финиш.
  • Разнообразие от цветове, повърхности, размери.

Монтаж на плочите AirPave®

Всички продукти от тази гама са с микрофаска от 1 mm, което придава допълнителна елегантност и изразена отчетливост на линиите. Плочите са калибровани, а прецизността на размерите дава възможност да се монтират по много и различни начини, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Позволяват лепене върху бетонова основа и дренажна подложка с помощта на флекс лепило, могат да се монтират на сух монтаж, както и върху регулируеми подпори (крачета). Подходящи са за полагане и върху широка тревна фуга.  

Плочи от серията BRADSTONE

Гамата продукти BRADSTONE е специално разработена за почитателите на средиземноморския стил. С визия на естествен камък, тази серия може да внесе неповторимо лятно настроение в дома или градината. Серията се състои от разнообразни размери, формати, кантове за басейни и структура на повърхността. Различните форми позволяват изграждане на ръбовете около басейн и с геометрия, различна от ортогоналната.

Плочи BRADSTONE за зоната около басейна
Серията BRADSTONE е с височина около 4 см, като цветовете са внимателно подбрани в топлата и светла гама на естествен камък като травертин, пясъчник, варовик. Плочите придават ненатрапчива елегантност на пространството около басейна. Притежават устойчивост на химически и атмосферни влияния. Изключително предимство е възможността да се комбинират продукти от една серия за бордове на басейн и цялото пространство около него.

Бордове за басейни

Освен естетически, бордовете за басейн изпълняват и някои практични функции. Те разграничават визуално зоната на самия басейн от околното пространство с цел предотвратяване на неволни инциденти. Рамкират зоната на преливника и го предпазват от навлизане на външни замърсявания. Ограничават прекаленото разплискване на вода и служат като комфортно място за сядане с меките си и заоблени форми.

Бордове за басейни BRADSTONE

Автор: Semmelrock


22 август 2022 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Semmelrock, Земелрок, външни настилки, настилки за градина, плочи за градина, настилки около басейн, плочи около басейн


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg