фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя RE 232: Най-леката водоструйка от професионален клас в асортимента на STIHL

Водоструйката STIHL RE 232 се справя рентабилно и ефективно с различни задачи по почистване в селското стопанство, строителството и общинския сектор. С работно налягане 145 bar (максимално налягане 200 bar) здравата професионална водоструйка почиства бързо и упорити замърсявания, напр. по стени или фасади.

Водоструйка STIHL RE 232
Работата с ергономично оптимизирания уред е изключително комфортна. STIHL RE 232 е оборудвана с помпа за високо налягане с месингова глава и дълъг живот. Не усукващата се бърза връзка дава възможност за бързо свързване на пистолета за пръскане към въртящия се накрайник и предотвратява усукване на 10-метровия маркуч за високо налягане със стоманена обшивка по време на почистване с STIHL RE 232. Освен това благодарение на тази връзка можете да използвате маркуча в пълната му дължина при почистване и да сменяте мигновено накрайниците или другите принадлежности. Ергономичното професионално устройство за пръскане подпомага продължителната работа с минимално усилие.

Включената в серийната окомплектовка дюза с плоска струя с регулируемо налягане е подходяща за почистване и на чувствителни повърхности. При нужда към водната струя могат да бъдат добавяни почистващи препарати от външен съд. Благодарение на дозиращата система прибавяте винаги точното количество почистващ препарат, което щади околната среда и освен това е много рентабилно.

Водоструйка STIHL RE 232
Чрез предлаган като опция втори накрайник на STIHL с роторна дюза имате възможност да използвате STIHL RE 232 за почистване и на много упорити замърсявания. При почивка по време на работа благодарение на паркинг позицията можете да поставите устройството за пръскане на самата водоструйка STIHL RE 232. С помощта на иновативното бързо фиксиране при навиване мрежовият кабел се фиксира сигурно само с едно движение. Въртящият се долен държач дава възможност за много лесно и бързо поемане на мрежовия кабел от уреда, като отпада необходимостта от развиването му. На неравен терен или грапави настилки големите колела с дизайн със спици осигуряват лесно транспортиране, а ръкохватката за носене улеснява повдигането на водоструйката.

Водоструйка STIHL RE 232
STIHL RE 232 е изключително подходяща за професионално почистване на площи, сгради, превозни средства или машини. Удобният модел с атрактивен дизайн се препоръчва за професионалисти, които търсят висококачествен уред със солидно основно оборудване и чието решение за покупка зависи от цената. Не се препоръчва за продължителна употреба, напр. на автомивка.

Повече информация ще намерите на www.stihl.bg или при най-близкия дилър на STIHL.

Технически данни:


Дебит, минимален/максимален: 590/660 л/ч
Макс. температура на подаваната вода: 60°С
Тегло, окомплектована: 36 кг
Консумация на мощност*: 3,2 kW
Звуково налягане**: 75,7 dB(A)
Звукова мощност**: 89,9 dB(A)
Ниво на вибрации***: ≤ 2,5 м/сек2
Дължина на мрежовия кабел: 5 м
Обороти: 2800 мин-1

* Електрическата инсталация на мястото на използване трябва да е предвидена за тази мощност
** K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)
*** K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 м/сек2, с дюза с плоска струя

Автор: Андреас Штил ЕООД


8 юли 2022 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, водоструйки, водоструйка, уреди за почистване, професионални водоструйки


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg