фирми продукти
представяме
работа
 
Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Желаете ли повърхности с луксозен дизайн?

Серията продукти Semmelrock Premium притежава впечатляваща индивидуалност. Разгледайте новите предложения с ексклузивна визия и изберете подходящото решение за Вашия дом.

Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Стилно, завършено и елегантно оформление.

Комбинирайте продукти от различни продуктови серии за постигане на оригинална атмосфера или се възползвайте от концепцията Semmelrock Concept. Тя Ви гарантира изискан краен резултат.

Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Използвайте очарователното излъчване на структурата в оформлението на градината.

Ако търсите уединение, системите за стени и огради ще отделят любимото Ви кътче за релакс от външния свят. Създайте клоцове, огнище или чешма и се насладете на комфорта и уюта във Вашата градина.

Нови идеи за градината от SеmmelrockНови идеи за градината от Sеmmelrock

Превърнете пътеките в естествено продължение на терасата, като оформите широка тревна фуга или просто ги подчертаете с декоративен чакъл.

Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Фугите могат да се включат в дизайна на настланата площ. Погрижете се за фугите с ново поколение пясък за фугиране Stones ЕCO, подходящ за фуги с широчина от 1 до 20 mm. Цветовете сив, бежов, базалт ще допълнят визията на настланата площ.

Нови идеи за градината от Sеmmelrock

Възползвайте се от нашите услуги за CAD планиране на Вашата градина. Ако искате да се консултирате с ландшафтните ни архитекти в мострената ни градина на територията на завода, може да си запазите предварително час онлайн.

На уебстраницата www.semmelrock.bg ще намерите каталога "Идеи за градина 2022" и още много вдъхновяващи идеи, допълнителни данни за продуктите, монтажа и поддръжката.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


8 април 2022 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, външни настилки, настилка от плочи, настилки за градина, плочи за градина, градински стени, градински огради


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg