фирми продукти
представяме
работа
 
Винербергер организира уебинар "Porotherm Profi - Еволюция или РЕволюция в строителството"

Иновативна технология за изграждане на стени Porotherm Profi Dryfix Extra
Винербергер Ви кани на уебинар на тема "Porotherm Profi – Еволюция или РЕволюция в строителството", на който ще имате възможност да се запознаете с неоспоримите предимства на тази изцяло нова строителна система, както и с конкретни анализи, доказващи нейната висока ефективност. Едночасовият уебинар ще бъде воден от инж. Петър Петров и ще се проведе на 21.10.2021 г. от 16 ч.
Присъединете се, като се регистрирате тук:
https://attendee.gotowebinar.com/register/7833286292296582927

При иновативната технология за изграждане на стени Porotherm Profi Dryfix Extra зидането се осъществява без мокри процеси. Вместо зидарски разтвор се използва специално разработено полиуретаново лепило Dryfix Extra, което в комбинация с прецизно калибрираните тухли Porotherm Profi улеснява значително строителния процес и повишава скоростта на изграждане на сградите. Вече повече от десетилетие системата се прилага в Западна Европа и е доказала своята ефективност и устойчивост, а отскоро навлиза активно и на Изток.

Основните предимства на новата технология за зидане са: бързо нанасяне, малък набор от инструменти, работа при отрицателни температури, удължен строителен сезон, зидове с чиста и равна повърхност без нивелиране, по-бързо изсъхване на конструкцията, отлични термоизолационни характеристики.

Автор: Винербергер ЕООД


14 октомври 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Винербергер, Wienerberger, строителни материали, тухли, керамични блокове


още от категорията тухли, керемиди

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg