фирми продукти
представяме
работа
 
Осигурени са 10 млн. лева за ремонта на АМ "Тракия"

Пътни ремонтиМинистерството на регионалното развитие и благоустройството е осигурило 10 млн. лв. за първоначално плащане на "Автомагистрали - Черно море" АД през бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура", съобщиха от ведомството.

Първите 10 млн. лв. са осигурени от бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Пътното ведомство ще плати средствата на "Автомагистрали", което има сключен договор с "Автомагистрали - Черно море" за изпълнение на строителните дейности.

В понеделник (5 юли) министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова се срещна с представители на частната компания и на КНСБ заради забавени плащания към фирмата.

Извършената от "Автомагистрали - Черно море" АД работа е приета, стана ясно по време на срещата.

Заместник-министърът Тодор Анастасов съобщи, че запорът на сметките на "Автомагистрали" ЕАД е премахнат.

За качеството на изпълнената работа по републиканските пътища в страната ще се разчита на контрол от страна на гражданите, каза арх. Комитова. Те трябва да сигнализират министерството в случай на недобро състояние на пътните настилки.

Регионалният министър отново подчерта, че най-скъпото строителство е незавършеното и затова държи работата по започнатите обекти да бъде завършена.


7 юли 2021 - Монитор
Няма коментари


ключови думи
пътна инфраструктура, инфраструктурни проекти, пътни ремонти


още от категорията пътно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg