фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя HSA 94 R/Т: Високопроизводителна акумулаторна професионална ножица за жив плет във вариант "R" за подрязване на храсти и жив плeт или вариант "Т" за много прецизно рязане за оформяне и подравняване на храсти и жив плeт

С високопроизводителната ножица за жив плет HSA 94 R (т.е. във вариант "R") от системата АР на STIHL професионалистите подрязват ефективно храсти и жив плет. По-дебели клони също могат да бъдат разрязани енергично.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 94 R
Топ моделът на STIHL сред акумулаторните ножици за жив плет е оборудван напълно професионално. Високият въртящ момент на двигателя EC заедно с ниската скорост на ножа осигуряват мощно рязане. Ножицата има постоянна честота на ходовете и при екстремно натоварване при трудни условия за подрязване. Двустранно заточените ножове с разстояние между зъбите 38 мм и завинтен ограничител на ножа убеждават с чисто рязане.

Акумулаторна ножица за подрязване на храсти и жив плeт HSA 94 R
Благодарение на високата скорост на ножовете си високопроизводителната ножица за жив плет HSA 94 T (т.е. във вариант "Т") от системата AP на STIHL е перфектна за професионално рязане при подравняване на eдногодишни издънки и оформяне на декоративни храсти и убеждава с точно и много чисто рязане. Към професионалното й оборудване спадат двустранно заточени ножове с разстояние между зъбите 30 мм и завинтен ограничител на ножа.

Акумулаторна ножица за прецизно рязане и подравняване на храсти и жив плeт HSA 94 T
И при двата варианта на ножицата честотата на ходове на ножовете може да се регулира на три степени. За всяка ситуация по време на работа имате на разположение оптималната скорост за извършването й. При нужда така може да се удължи продължителността на работа на акумулаторната батерия. С въртящата се мултифункционална ръкохватка вертикалното рязане с тях също е изключително комфортно. В България те се предлагат с дължина на рязане 75 см.

Акумулаторна ножица за жив плет и храсти HSA 94 R
И HSA 94 R, и HSA 94 T се снабдяват с енергия от външна акумулаторна батерия посредством свързващ кабел. Това прави перфектно балансираните уреди изключително леки и удобни за използване. Много гъвкаво в зависимост от нуждата като източник на енергия служат или акумулаторни батерии от серия АР на STIHL заедно със система за носене, или носени на гръб акумулаторни батерии от серия AR на STIHL. Въпреки професионалната си производителност те работят много тихо и по време на работа няма нужда да се носят лични средства за защита на слуха. Уредите могат да се използват безпроблемно и при влажно време.

Повече информация ще намерите на www.stihl.bg или при най-близкия дилър на STIHL.

Автор: Андреас Штил ЕООД


7 май 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, ножици за храсти, акумулаторни ножици, ножици за плет, подрязване на храсти, градинска техника


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg