фирми продукти
представяме
работа
 
Идеи за градината през 2021 от Sеmmelrock

Без значение дали планирате създаването на изцяло нов проект или желаете да реновирате градината, новият каталог на Semmelrock Stein+Design предлага широка гама от възможности. На страниците на "Идеи за градина" 2021 ще откриете както наложили се продуктови серии, така и нови предложения в унисон с актуалните тенденции в ландшафтния дизайн.

Идеи за градината през 2021 от Sеmmelrock

ИНТРИГУВАЩ ДИЗАЙН ЗА ВСЯКО КЪТЧЕ В ГРАДИНАТА

Независимо дали търсите решения за пътеките, алеите, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, Semmelrock ще Ви предложи модерни цветове, формати и повърхности, подходящи за зоните с различна функционалност. С тях градината ще се превърне в още по-привлекателно място за релакс, общуване, а защо не и домашен офис на открито.

Настилки за алеи и пътеки
Настилка за зоната около басейна
Настилка за подхода към дома
Настилка за зоната около барбекюто
ЕКОЛОГИЧНИ  РЕШЕНИЯ

Негативните последствия от климатичните промени са предпоставка Semmelrock да предлага устойчиви решения, опазващи микроклимата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. Semmelrock възприема необходимостта от продукти, създадени с цел "грижи за околната среда", като запазват напр. естествената инфилтрация на дъждовните води. Решенията са предназначени за зони с различна функционалност, предлагат модерна визия и същевременно гарантират по-висок процент озеленяване.

Настилки за градината
Настилка за пътеки
ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА ПРОСТРАНСТВОТО

Системите за стени и огради предлагат възможности за организиране на пространството по нов начин. Създайте ограда, красиво ъгълче с клоц, подпорна стена или чешма. Добавете своя акцент.

Клоц
Чешма
Ограда
ХАРМОНИЧНИ СЪЧЕТАНИЯ

Цялостните решения обаче изискват не само разнообразие от нови формати, структури и цветове, но и възможност за създаване на подходящи комбинации за естетическо единство на проектите. И този сезон продуктовото разнообразие на Semmelrock включва бордюри, палисади, кашпи и стъпала, които са подходящи за постигане на хармонични съчетания.

Палисади
Още предложения за впечатляващ дизайн ще намерите в новото издание на "Идеи за градина" 2021 на www.semmelrock.bg.

Автор: Земелрок щайн унд дизайн


7 май 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Земелрок щайн унд дизайн, ландшафтен дизайн, градини, настилки за градини, плочи за градини, градински стени, градински огради


още от категорията градини, озеленяване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg