фирми продукти
представяме
работа
 
STIHL представя KMA 135 R: Акумулаторен КомбиДвигател с отделение за акумулаторната батерия за многостранно приложение

Ако занимавайки се професионално с поддръжка на градински площи и ландшафт или с комунални дейности се налага да се справяте с много различни задачи напр. косене на трева или подрязване на храсти и жив плет, почистване на алеи, улици или тревни площи или разрохкване на почва и искате при това по възможност да работите гъвкаво, то KMA 135 R заедно с изпитаните КомбиИнструменти STIHL се препоръчва като топ уред за професионална пълна поддръжка на зелени площи в райони с наложени ограничения на шума. Той, както и всички останали акумулаторни уреди в рамките на системата AP на STIHL са конструирани за ежедневно използване от професионални потребители и при неблагоприятни атмосферни условия, напр. в дъждовно време.

KMA 135 R - уред за поддръжка на градински площи
KMA 135 R - уред за поддръжка на ландшафт
Високопроизводителният КомбиДвигател с кръгова ръкохватка е лек, удобен за управление и обслужване и много тих. Здравият двигател EС убеждава с високия си въртящ момент. Според нуждата оборотите могат да бъдат настроени на три степени от ергономичната ръкохватка със светодиоден (LED) индикатор и безстепенно регулирани, което осигурява енергийно ефективна работа с голяма продължителност за едно зареждане на батерията.
Снабдяването с енергия се извършва посредством отделение за акумулаторната батерия в корпуса на уреда. Можете да избирате между различни батерии от серия STIHL AP.

KMA 135 R - уред за поддръжка на тревни площи
KMA 135 R - уред за поддръжка на градински площи
За висока степен на свобода на движенията и в ограничени пространства, КомбиДвигателят STIHL KMA 135 R е оборудван с кръгова ръкохватка с ограничител. Ограничителят се грижи за това, краката и стъпалата Ви да не могат да се доближават до инструмента по време на работа.

KMA 135 R - уред за почистване на алеи
KMA 135 R - уред за обдухване
КомбиДвигателят е оборудван с практична бърза връзка, в резултат на което КомбиИнструментите се сменят за секунди. Лесен за почистване въздушен филтър с метална решетка се грижи за оптимално охлаждане и дълъг експлоатационен живот на двигателя. В корпуса му е предвидено място за използване на STIHL смарт конектор 2 A и ще може безпроблемно да бъде интегриран в системата на STIHL connected. Конекторът 2 А ще се предлага от края на 2021 г.

Повече информация ще намерите на www.stihl.bg или при най-близкия дилър на STIHL.

Автор: Андреас Штил ЕООД


2 април 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, косачки, акумулаторни косачки, храсторези, тримери, уреди за обдухване, духалки, градинска техника


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg